Ting jeg aldri kjøpte

men som jeg helt sikkert kunne ønsket meg til jul.

Det er så mange vidunderlige stygge ting der ute, men jeg kan jo ikke kjøpe dem alle. Derfor stjeler jeg til meg bilder når jeg er ute og Windows-shopper. Her er noen skatter jeg rett og slett ikke tør å kjøpe, men som jeg fasineres over i så stor grad at jeg knapt får sove. Vi begynner lett.

Listen inneholder mest ting jeg IKKE vil ha, faktisk, men vi begynner med en juvel av et møbel!

Denne puffen er oppblåsbar, med falske planter inni. Jeg brukte for lang tid på å bestemme meg, og frakten var såpass dyr, men… jeg angrer nå. Jeg burde ha fått meg denne, jeg burde det. Fasinerende. Galskap i en liten puff…

En Eli Hagen dukke? En Eli Hagen – Charterfeber edition! NYDELIG!

Hvem i helsikke syntes at dette var en god ide? Javel, fint nok at barn skal synes synd på og ta vare på henne, det er greit nok, men hun kommer jo alltid til å se like forbanna sørgelig ut, med tåre, sippeleppe og billig sminke. Og denne havner dessuten lett i kategorien med dukker som heller vil spise deg enn kose med deg.

Vi holder oss i skummel-dukke-verden med disse nydelige små. Det er Hamburglar, Ronald McDonald og… jeg vet ikke. Sikkert en eller annen forferdelig macDonaldskarakter. Professor Slaughter eller noe. Vil bare si at Hamburglar er et ganske bra navn, og noe av det lille jeg kan like med McDonalds. Det, og ketchupen deres fra dispenseren…mmmmm. Ronadl derimot, hater jeg. Jeg hater klovnen fordi han er en klovn, og denne dukken fordi han havner i samme kategori som den navnløse frøkna i forrige bilde.

Seriøst? «Værsågod lille venn» Syke mennesker!

Denen synes jeg bare er rasistisk. Det skal være Whoopie Goldberg. Som et lykketroll. Husker dere disse? Jeg ønska meg sykt et sånt lykketroll. Hadde mange små, men ville ha en stor, en ordentlig…men ikke denne naturligvis, omg…

Evig mye bedre enn Ronald, er Burger King. jeg vet ikke om han har noe navn, eller om han rett og slett heter det… Burger King? Jaja, samma det. Han ser mye snillere ut, men allikevel ville jeg vært usikker på å gi poden en voksen-mann-med-bart-dukke… og bedroom eyes…

Denne derimot er bare episk. En John Travolta dukke? Fantastisk!
En definitiv must-have!

Åhåhåh. Stakkars de som ikke leser det med små bokstaver. Dette er garanter såvisst ikke «ekte basketball», selv ikke i miniatyr, jeg nekter å tro det. Kreativ stavemåte også da…

Kan noen si nerdespill?

 Jah, det kunne du sikkert. Flink gutt/jente (stryk det som ikke passer) Og se! Det er jammen et spill som har vært på markedet noen år også. Tenk det, en gang i tiden var det faktisk akseptert å være flink på skolen…sukk…

Ja, dere, her var nok en episk liten ting. Eller liten og liten. Dere visste kanskje at barbie har stort sett alt, men visste dere faktisk at hun har en OL-landsby? Med hoppbakke? Nei, du visste ikke det, så ti still…

Med det runder vi av for i dag, men det finnes mange flere skatter der ute, så det drøyer neppe lenge til neste gang! Takk og hei!

4 kommentarer om “Ting jeg aldri kjøpte

 1. Jeg vil også ha en slik oppblåsbar puff ting med falske blomser i!!!!! HVOR FINNER JEG EN SLIK!!! (pustpespustpes)

  Liker

 2. Finnes ikke Johnny Depp som dukke? Det kunne vært et fint julegaveønske. (Han finnes jo i lego som pirat, da.)

  Klovnen er enda skumlere enn dukka synes jeg.

  Ellers tok puffen prisen. Den er nesten ikke til tro!

  Liker

 3. Jeg har både en Johnny Depp Legofgur, og en diger Edward Saksehånd figur (se påskekrimmen) så jeg er egentlig fornøyd med Johnny Deppsamlingen min, den trenger ikke bli større før han får gjort noe bra igjen.

  Puffen ble solgt på Etsy, og jeg skal holde utkikk etter en, for jeg kjenner virkelig anger nå. Men jeg kan gi beskjed om jeg finner…to 🙂

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s