Adventsgalskap

Det finnes mennesker der ute som ikke handler på nett. Ja, det er helt sant, og de fatter visst ikke at de går glipp av de mest fantastiske ting. Selv Jules Verne ville sett på netthandel som et eventyr! Lewis Carrol ville ristet på hodet av all galskapen! J.M Barrie ville antakelig bedt meg om å vokse opp, men det er en annen historie.

Her er noen skatter jeg har funnet de siste dagene. På et nettsted som er billig OG sender gratis! … og ja, noen av dere vil få julegaver derfra, true story!

 

JA, jeg HAR googlet! NEI, jeg har IKKE funnet en løsning på hvorfor det finnes Jim Carrey bananer. Men det finnes Jim Carrey bananer. Og man kan kjøpe dem.. billig…gratis frakt… bananene…. som det står Jim Carrey på…

Så havner vi over på Defa Lucy igjen, naturligvis. Dere husker sikkert henne. Det er et asiatisk nettsted og de er gærne etter Defa Lucy og hennes begrensede engelskkunnskaper der.  Det står riktignok ikke Defa Lucy på henne, men … du vet… klart det er…

More happy!

Enn når? Enn hva? Enn hvem? Enn Girl Sunlight? Det tviler jeg på, for hun har vogue breath! Det betyr stilig pust, for dere med like begrensede engelskkunnskaper. Stilig pust… WOW! POP!


Har spart det beste til sist. Og det er vanskelig å komme med vittige nok kommentarer. Jeg bare slenger inn bildet, så får vi se hva jeg kan komme opp med.

Ja. Det er faktisk en Thomastoget Transformers. Jeg vet ikke hva jeg kan si jeg… Den finnes… billig… fraktfritt… Jeg har ingen gode grunner til å foreløpig ikke ha bestilt den…

Hva skal man si?

 

God advent!

2 kommentarer om “Adventsgalskap

  1. Jules Verne boka til solen ble spist på av rotta!
    Anywho, Jeg klarer ikke ha bildet av tomastoget på skjermen mens jeg skriver, …for da klarer jeg ikke skrive… Du skjønner uansett hva jeg mener, når du ser bildet.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s