6. desember – dorulldrittungen!

Idet jeg gikk av toget begynte det å snø lett. Innen jeg kom meg hjem var alt, inkludert meg dekket av hvitt, og jeg tenkte at det egentlig kanskje var nok nå. Ikke sånn for hele vinteren, men for akkurat nå. Akkurat da, var det nok. men vel inne med gløggen er det greit, mer enn greit, det er nydelig!

Juleavslutningen i går var skikkelig koselig. Det var koldtbord og salg av lodd, og ungene var fantastiske! Dette skal vi gjøre mer av! DE lurte på om vi ikke allerede nå kunne starte forberedelsene til sommeravslutningen. Munnen min sa nei, men hjertet mitt ropte ja! Så hadde vi norsk….

Dagens lille dorullnise er en man ikke kommer utenom i jula. Du har møtt ham før! Den lille drittungen på juletrefest som skal ha med seg en godtepose fra nissen «til kameratene sine også»!

 

"...og til ...fetteren min..."

 

5 kommentarer om “6. desember – dorulldrittungen!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s