7. desember Lykke til fremover!

Tok litt tid i dag, beklager. Men denne har litt flere detaljer enn for eksempel Engler i snøen-nissen.

Jeg var og så etter julegave rpå glassmagasinet i går, da jeg kom over en pepperkakeform. Jeg vil gjerne at noen skal hjelpe meg litt med denne her. Lurte nemlig til meg et bilde. Hva i helsikke er dette for noe? Det stod at det skulle være juleformer. Jeg har tilogmed en premie  til den som kan forklare meg hva dette skal forestille. Vinneren skal få bestemme hvilken dorullnisse jeg skal lage til i morgen. Eventuelt til dagen etter at man har funnet frem til hva det skal være. jeg har nemlig ikke peiling. Overhodet! Og jeg anser meg for en kar med grei fantasi!

Hva i...

Og her er dagens dorullnisse; Julekvelden på kjerringa-dorullnissen! Det nytter ikke å kjempe tilbake, men man må jo bare prøve!

Noen som kjenner seg igjen?

26 kommentarer om “7. desember Lykke til fremover!

  1. Jeg heller mer mot en slede på knudrete snø med Lady gaga bak rattet og en døddrukken Rudolf lettere henslengt på en haug av ødelagte teddybjørner…men jeg får ikke noe julestemning av det…

    Liker

  2. Kalkun, det har nettopp vært thanksgiving…men igjen det var sagaform som stod for den…hmmm.Kanskje en krusedull???

    Liker

  3. Jeg ser ikke den nisse greia. Gambler på et fjærkre.

    Jeg synes dagens dorullnisse fortjener en pris. Den gjorde dagen min.
    Den fortjener i allefall et takk! – Takk!

    Liker

    1. Du mener kjerringa som blir overmannet av et juletre som tar kvelertak med lysslynga? Mens krigerske pepperkakemenn danser truende i håret hennes, og en julegave gnager henne på albuen, samtidig som hun strekker seg etter en kjevle for å ha noe å slå tilbake med?

      Kommer dette dårlig frem på bildet forresten?

      Liker

  4. Det er nok dessverre bare en sånn amerikansk glansbildenisse. Selv om mange av de andre forslagene var bedre. Og så kan man jo bruke den til hva man vil!

    Så du mine dorulniser?

    I morgen skal jeg lage en ekte en. På jobb. I arbeidstiden. Det er det fine med mitt yrke,

    Når det gjelder dagens nisse: Sånn var det før. Jeg har lært! Nå hører jeg på musikk og baker med barnebarn og regner med at det blir jul uansett.

    Kalenderen din er jo også med på å gjøre adventstiden mindre stressende.

    Liker

  5. jeg ser ei høne som bruser med fjærene og hakker fordi hun passer på kyllingene sine. Og jeg er helt sikker

    Liker

  6. den første tanken blir sittande….eg ser berre Ringeren av Notre Dame som julenisse her eg……men eg har jo i overkant livat fantasi……

    Liker

Legg igjen svaret ditt her