8. desember – Dorullnissen har solgt seg…

Mange gode forslag på gårsdagens pepperkakeform. Er fortsatt usikker på hvem som hadde rett. Det kan jo likne litt på både psoriasis , av av søstrene Grene eller en kalkun, eventuelt en høne som beskytter egga sine, men jeg skjønner ikke hva det har med jul å gjøre. En nisse, svarte mange. Et avkappet nissehode da i så fall, det får ikke meg i julestemning i alle fall. Det kan i beste fall duge til Halloween. Jeg tror jeg holder en knapp på prestesønnen fra 1700tallet. Så lenge det er gammeldags, duger det til jul, så Margrethe, du vant! Ønsk deg en dorullnisse og den skal komme! Grattis!

Det er 8 desember og Sivelins bursdag! Hurra! Gratulerer skikkelig masse! Jeg vet at du leser bloggen, i alle fall i jula, og det gjør meg så glad. I alle fall med tanke på hvor flott bloggen din er! Nydelige bilder som av og til får det til å kile i magen min (og det er helt sant!) og ønske at jeg kunne halvparten av teknikkene hennes!
Sjekk ut fotobloggen hennes her!

Lenge siden du oppdaterte nå, frøken, håper det snart kommer en milliard nye bilder!

Det blir ingen Sivelin-dorullnisse i dag, det får være grenser for hvor intern en skal bli. Når det er sagt kan dere jo allerede nå gjette på hvem som vil være i dorullform 19. desember. Derimot blir det Selloutguttene… jeg mener Sølvguttene. Som jeg for tiden har fått nok av! De er greie å ha i bakgrunnen for litt julestemning når jeg spiser juletunfisk og rosenkål, men jeg vil helst ha noen andre til å fortelle meg at kontoen min er tom. Kjære DNBNor, det holder nå. Og det behøver slett ikke bli en tradisjon. Det tar jo en evighet å sjekke saldoen. Til og med køen på postkontoret var borte innen jeg hadde sjekket om det var igjen nok til å kjøpe frimerker i stad! Kutt ut, det er slemt.

For å lage en Sølvgutt av dorullene dine må du lage et sukkersøtt ansikt som kan kjøpes for penger, dersom du er en bank eller noe. Sleng på ham dressen til Donald Duck, erstatt stearinlyset med en iPhone (han har råd til det nå) og avslutt med en preppy vestkantsveis. Dagens gjettekonkurranse: Etter et kvarters leting, hvor fant jeg det gule garnnøstet mitt?

♫ "Du er blaaaaaaaaaaaaakk" ♫

4 kommentarer om “8. desember – Dorullnissen har solgt seg…

  1. Jippi:) jeg vant:) er premien et ønske til en du skal lage altså en utfordring, eller er det en av de du har laget til odel og eie? 🙂 begge deler er fett:)

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s