9. desember – ikke akkurat nissemor

Det er en tid i året da jeg kan tolerere Mariah Carey. Det er i julen, og det er fordi jeg liker All I Want For Christmas. Det vil si, jeg gjorde det før. Før årets versjon. Med Justin Bieber. Neida, jeg er slett ikke på den «Jeg hater Justin Bieber» bølgen. Jeg kan helt fint høre på baby baby baby oooooh også, null problem, ganske artig faktisk. MEN dette var da nærmest utilgivelig.
Årets verson av sangen er nesten umulig å høre på, og man må rense øynene med pyrisept etter videoen. Handlingen er så random i seg selv med alle folkene som vinner en gullbillett til et kjøpesenter der Justin og Mariah kaster ut Nintendoer til kundene. Justin benytter seg flittig av autotune. Eller er det stemmeskiftet? Men det verste er Mariah. Hun kunne fint vært moren til Justin, og flere av scenene lider spesielt under dette. Men aller mest lider scenene av at hun ikke vet hvordan man ter seg. Moren hennes burde kommet og klasket litt vett inn i henne. Hun står nemlig mesteparten av tiden klint opptil veggen som om noen skal ransake henne, og det i et skjørt så kort at Britney Spears ville blitt flau!

Dagens dorullnisse kunne ikke bli andre. Det måtte bli Mariah der hun sprer….juleglede?

♫ All I want for christmas is Nintendo ♫

Ikke sett videoen? Sjekk den ut her. Klarer du hele?

4 kommentarer om “9. desember – ikke akkurat nissemor

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s