21. desember – fångat av en snøstorm

Siste arbeidsdag i dag, og nå skal jeg ikke tenke en tanke på skole i to uker! I dag proppet vi ungene fulle av sukker, gudstjeneste, sukker, gang rundt juletre og mer sukker. Så ristet vi dem godt og sendte dem hjem til foreldrene. Lykke til, foreldre!

I dag har jeg hatt fake julaften med Hilde og Yngve. Jeg dekorerte rundt webcamen med et juletre og lys og hentet frem skumnisser og julebrus. Jeg hadde på meg koselig julegenser og pysjamas shortsen min. Den ødela uansett ingen illusjon. Akkurat som på tv ( I know, jeg har vært der) Jeg fikk en Bodum presskanne til å ha med. Rød. Perfekt! Nå tegner jeg og Yngve på den siste Cooper the Case serien vår før juleferien også når verdens kjipeste psykologkontor. Lik gjerne Cooper the Case på Facebook forresten 😉

Her er den, Marit, julegaven du alltid har ønsket deg: Selveste Carola! Ingen jul uten Carola. For å lage en Carola dorullnisse må du tegne på det stiveste smilet med sammenbitte tenner du klarer. Vanligvis ser man ikke hele irisen i øyet på folk, men Carolas stirrende blikk er et unntak. Husk at hun skjeler bittelitt, og for guds skyld, glem ikke vindmaskinen!!!!!

Er du en av 24 små?

2 kommentarer om “21. desember – fångat av en snøstorm

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s