20. desember – over skog og hei

Det er ikke bursdagen din i dag, ropte han og tok rennafart med hodet først, med stø fart mot magen min. Det er ikke din heller sa jeg og strammet det som strammes kunne og sendte guttungen rikosjerende tilbake. Det er godt å ha dem tilbake i vanlig modus!

Ellers har det ikke skjedd noe, så jeg vil heller anbefale en ny fotoblogg. Lenes fotoblogg er en av de få bloggene jeg følger med på. Lene kjenner jeg fra studietiden, og jeg innså hvor gammel jeg er idet jeg så hva jeg selv skrev nå… Lene tar bilder som bare må sees. Jeg vet ikke hva mer jeg kan si om dem, det er egentlig bedre om du bare klikker på linken.

http://lenefoto.wordpress.com/2011/12/11/sno/

 

Dagens dorullnisse er en av Norges beste komikere. Hun har klart seg bra til tross for å kanskje være mest kjent for Mot i Brøstet (grøsse). Hun er definitivt den morsomste i Nissene på låven og Nissene over skog og hei. Jeg snakker naturligvis om Siw Anita Andersen! Når man lager en Siw Anita Andersen dorullnisse må du huske på

  1. Et bittelite ansikt
  2. punkt 1 og egentlig bare det…
  3. Nei, bare punkt 1 fortsatt.
Åh julestrømpe!!!

2 kommentarer om “20. desember – over skog og hei

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s