23. desember – på glattisen

Så var det meste av snøen borte igjen. Men det betyr jo egentlig ikke noen ting! Det er jul, og det eneste som betyr noe er…gaver. Jeg gleder meg sånn til gavene i morgen jeg! Jada, selvfølgelig er det koselig å være sammen med familien også, men det er da like koselig uansett årstid, det synes i alle fall jeg. Jeg har litt lav toleranse for folk som sier at de ikke gleder seg til å få gaver. På samme måte som jeg ikke setter så pris på andre åpenbare løgner som folk forteller.

Det er som du sikekrt vet, lille julaften. Jeg skal til Sarpsborg i dag, handle de siste julegavene og litt sånn. Men i morgen skal jeg våkne i min egen seng på julaften! Det skal bli så deilig. Ikke et vondt ord om skapet i gangen til mamma, men egen leilighet er nå som regel hakket bedre enn alternativene. Om jeg rekker så mye mer enn å handle julegaver i dag e rlitt usikkert, men jeg håper jeg får sett litt slekt og venner før julaften. Ellers er folk som regel veldig opptatt i romjula, mens jeg har planer om å tilbringe den i Hyrule.

Dagens dorullnisse er Bambi. Bambi hører julen til på samme måte som marsipan, lukten av Stiff og den ikke lenger så jomfruelige Maria. Jeg synes forresten alltid det er gøy med bimbojenter på tv som heter Bambi. Oppkalt etter skogens konge. Hah. pwned! Han er en mann! Han blir jo sammen med Feline… artig med Feline, det betyr jo katt. Ah, navnene i denne filmen. Ikke veldig fan av heeeele filmen, det skjer litt lite og har kanskje de dårligste Disneysangene, og stort sett ingen vitser, eller særlig handling, men isshowet hans, det må til! Hvert år!

C'mon, Bambi!

 

I morgen er det julaften, jeg bare nevner det… weeeeeee!

3 kommentarer om “23. desember – på glattisen

 1. korfor laga aldri nån sånn dorullnisse
  til mæ……. :)?
  go jul sebastian.. kos dæ masse m
  gavan i morra 🙂

  Liker

 2. Åååå, den var veldig søt!!!

  Jeg ønsker deg en riktig god jul og vil nok en gang takke for at du har gjort adventen min enda triveligere. I år har jeg for første gang i mitt voksne liv klart å ikke stresse i det hele tatt.

  Din adventskalender har bidratt !

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s