24. desember – selveste dagen!

Så var dagen her igjen dere! Tusen takk til alle som har fulgt med på julekalenderen. I morgen er den atter blitt en vanlig blogg igjen, men dere er naturligvis hjertelig velkommen tilbake. I romjula har jeg planer om å dokumentere litt av hvordan jeg har pyntet til jul her hjemme, jeg vet at flere av dere har lurt litt på det, håper ikke jeg skuffer dere. Til dere andre som forsvinner nå, håper jeg at jeg ser dere igjen om et år til mer dorullmoro! Og til dere som allerede har begynt å glede dere til påskekrimen; dere vil ikke bli skuffet.

Det er julaften og det betyr at jeg får se familiemedlemmer jeg ikke har sett på et, eller  flere år igjen, bare jeg rekker toget mitt. Jeg har fremdeles en eneste gave igjen, men det skal nok gå bra! Jeg har jo noen små hjelpere! For i år som i fjor må julaften komme med en dorullinnrømmelse, og denne gangen er det på sin plass å vise dere hvem som har laget alle dorullene dere har kost dere med gjennom hele desember. Håper dere ikke blir altfor skuffet.

We can do it, we can do it!

 

Ha en vederkvegelig julefeiring alle sammen!
GOD JUL!

3 kommentarer om “24. desember – selveste dagen!

  1. Takk!
    Jeg forsvant ikke helt, men ble nesten litt nysgjerrig på hvordan det gikk med pynting av juletre, men det ga seg, men det gjør ikke noe for jeg vet om minst tre prosjekter du er dypt inne i nå, men de er jeg ikke helt oppdatert på nå merker jeg, men så har jeg ikke spurt heller, men men…

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s