2. desember – Smått redigerte regler til årets konkurranse

Velkommen til årets Dorullkalenderen her på sebolas.com!

I år er temaet for julekalenderen; julefilmer. I tillegg er det en konkurranse i år!
Det er opp til dere å gjette på hvilken julefilm dagens dorullnisse er inspirert av, og send meg mail. Det er også hyggelig om dere legger igjen en kommentar nederst så vi ser at det har vært noen her, men husk å ikke si svaret der. Meldinger med svaret blir slettet så fort jeg ser det. Reglene er enkle, den som gjetter flest filmer rett vinner premien, som blir trukket på selveste selve.

Svarene får dere IKKE dagen etter, som jeg tidligere har sagt. Svarene kommer på julaften, på den måten kan folk som ikke fulgte med helt fra starten også ha en sjanse.

af89faae3b8f11e2965422000a9f18cc_6Her er premien:
Grådyrveske, med grådyrkopp, grådyrbuttons, 2 grådyrkoppunderlag, grådyrtegneblokk,
grådyrkjøleskapsmagnet, grådyrakvarell og et innrammet grådyrmaleri.

Noen av filmene er julefilmer jeg elsker, andre er julefilmer jeg hater. Noen har jeg ikke sett engang, og andre er kanskje ikke du enig i at er en julefilm engang. Noen av filmene vet du at kommer, noen kommer du til å savne og noen har du overhodet aldri hørt om. Litt vrient skal det jo være. Dorullnissene viser noen gang en egen versjon av filmplakaten, andre ganger er det kanskje en scene fra filmen. Noen ganger har jeg prøvd å kopiere så godt jeg kan, mens andre ganger har jeg tatt meg friheter. Det er ikke juks å google, av og til tror jeg det er direkte lurt!

Det var det hele, bloggen fortsetter under bildet, her er dagens dorullnisse:

2.des

Hvilken julefilm? Send svaret til sebsolli@gmail.com

Årets første julebord er avviklet, og det på et godkjent vis. God mat, morsomme leker og deilige julekaker. Med andre ord, morsomt. Det som er minst like gøy er å se alle svarene jeg har fått inn på julekalenderen. Kjempemorsomt at så mange engasjerer seg. Jeg dummet meg litt ut med reglene i går, og sa både at svarene ville bli gitt underveis, OG at man kunne gjette på tidligere lukers nisser senere i desember. Det funket liksom ikke, det var vi enige om. Så jeg måtte vurdere hvilken regel som fikk bli og det ble naturligvis den mest inkluderende. Alle skal med! Så får dere heller vente på svarene. Det jeg KAN røpe er at samtlige som har svart til nå har svart rett. Derfor passer det også med en vanskeligere i dag, alle kan jo ikke få 24 poeng! Veldig spent på hvor mange som tar dagens. Og i morgen skal jeg få kjøpt farget papp og lim, for de er tydeligvis vekk. heldigvis er provisorisk mellomnavnet mitt og de to første nissene ble laget uten spesielt mye fancy ekstrautstyr. Men det er jo en av reglene for dorullnisser også. De skal ikke ha for mye ekstra stæsj!

6 kommentarer om “2. desember – Smått redigerte regler til årets konkurranse

  1. YEAY!!! Første julebord er ferdig med fornøyde hjemvendte gjester. Yeay! Jeg vil begynne med å avslutte med å si at med riktig svar i går kommer jeg ut fra mine egne erfaringer i å kunne ting, tippe at jeg kommer på en midt på treet plass! Du vet så langt ned som glitteret går ned på treet, men ikke til nederste rad med hjemmelaga julepynt som indirekte henger der slik at katta skal ta dem av dage. Sånn midt på treet ender nok jeg ja!

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s