1. desember = årets første dorullnisse!

Velkommen til den tredje årlige Dorullkalenderen her på sebolas.com!

I år er temaet for julekalenderen; julefilmer. I tillegg er det en konkurranse i år!
Det er opp til dere å gjette på hvilken julefilm dagens dorullnisse er inspirert av, og send meg mail. Det er også hyggelig om dere legger igjen en kommentar nederst så vi ser at det har vært noen her, men husk å ikke si svaret der. Meldinger med svaret blir slettet så fort jeg ser det. Svaret får dere dagen etter, pent servert med en ny dorull dere kan gjette på. Reglene er enkle, den som gjetter flest filmer rett vinner premien, som blir trukket på selveste selve. Kommer du litt sent i gang? Ikke noe problem, bare kom med dine gjetninger for de som allerede har vært, så holder jeg styr på poengene jeg!

af89faae3b8f11e2965422000a9f18cc_6Her er premien:
Grådyrveske, med grådyrkopp, grådyrbuttons, 2 grådyrkoppunderlag, grådyrtegneblokk, grådyrkjøleskapsmagnet, grådyrakvarell og et innrammet grådyrmaleri.

Noen av filmene er julefilmer jeg elsker, andre er julefilmer jeg hater. Noen har jeg ikke sett engang, og andre er kanskje ikke du enig i at er en julefilm engang. Noen av filmene vet du at kommer, noen kommer du til å savne og noen har du overhodet aldri hørt om. Litt vrient skal det jo være. Dorullnissene viser noen gang en egen versjon av filmplakaten, andre ganger er det kanskje en scene fra filmen. Noen ganger har jeg prøvd å kopiere så godt jeg kan, mens andre ganger har jeg tatt meg friheter. Det er ikke juks å google, av og til tror jeg det er direkte lurt!

Det var det hele, bloggen fortsetter under bildet, her er dagens dorullnisse:

016b8d003b8c11e292c922000a1fb771_6
Hvilken julefilm? Send svaret til sebsolli@gmail.com

Så var den 3. årlige dorullnissekalenderen i gang, og jeg tenker man trygt kan kalle det en tradisjon. Så jeg tenkte å lage en konkurranse ut av det, for å s eom det slår an. Jeg er jo godt over middels gald i julefilmer, så temaet var ganske lett å velge. Det er ingen jul uten dorullnisser, og derfor var sjokket stort da jeg fikk servert denne artikkelen av en venn av meg.
Teit far liker ikke jul
(egenkomponert tittel)

En far har altså sørget for forbud mot doruller i barnehagens juleverksted. Fordi de har vært på do… Jeg synes det sier mer om den hans toalettvaner enn noe annet. Jeg kan i alle fall garantere minimal smittefare på denne kalenderen.

I dag skal jeg på julebord med venner. Det blir stas. jeg har allerede sagt tydelig i fra at jeg har strenge krav til et slikt julebord, så det skal bli spennende å se om det har nådd inn. Jeg kommer ikke for å gjøre det enkelt for dere, var beskjeden de fikk. jeg er så bra en venn. Siden sist blogg har jeg flyttet. Bare  ca 200 meter, men nok til at jeg ikke vet hvor adventstaken min har blitt av. Leiligheten min er så mye større og mer funksjonell enn den forrige, og jeg lover at denne gangen blir det bilder. Mulig jeg lovet det i sist leilighet også, men denne gangen slipper jeg uansett ikke unna. mer om hvorfor i en senere blogg!

I dag fikk jeg hjemmelaget vaniljesukker i julekalenderen fra mor. Ja, jeg er så bortskjemt fremdeles, og har ingen planer om å slutte! Hva fikk du i kalenderen i dag?

5 kommentarer om “1. desember = årets første dorullnisse!

      1. ikke noe Haribo så langt i hvertfall. tror vel ikke han har tenkt at det snart er jul heller jeg, er så opptatt med skole, eksamen, jobbintervjuer og sånn. så skal vel ikke forvente all væla…

        Liker

  1. Min eneste julekalender også og jeg er ganske fornøyd med den:-) …men er litt skuffet over å finne detaljer rundt flyttingen din her og ikke i postkassen min?

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s