17. desember

Velkommen til årets Dorullkalenderen her på sebolas.com!

I år er temaet for julekalenderen; julefilmer. I tillegg er det en konkurranse i år!
Det er opp til dere å gjette på hvilken julefilm dagens dorullnisse er inspirert av, og send meg mail. Det er også hyggelig om dere legger igjen en kommentar nederst så vi ser at det har vært noen her, men husk å ikke si svaret der. Meldinger med svaret blir slettet så fort jeg ser det. Reglene er enkle, den som gjetter flest filmer rett vinner premien, som blir trukket på selveste selve.

Svarene får dere IKKE dagen etter, som jeg tidligere har sagt. Svarene kommer på julaften, på den måten kan folk som ikke fulgte med helt fra starten også ha en sjanse.

af89faae3b8f11e2965422000a9f18cc_6Her er premien:
Grådyrveske, med grådyrkopp, 4 grådyrbuttons, 2 grådyrkoppunderlag, grådyrtegneblokk,
grådyrkjøleskapsmagnet, grådyrakvarell og et innrammet grådyrmaleri.

Noen av filmene er julefilmer jeg elsker, andre er julefilmer jeg hater. Noen har jeg ikke sett engang, og andre er kanskje ikke du enig i at er en julefilm engang. Noen av filmene vet du at kommer, noen kommer du til å savne og noen har du overhodet aldri hørt om. Litt vrient skal det jo være. Dorullnissene viser noen gang en egen versjon av filmplakaten, andre ganger er det kanskje en scene fra filmen. Noen ganger har jeg prøvd å kopiere så godt jeg kan, mens andre ganger har jeg tatt meg friheter. Det er ikke juks å google, av og til tror jeg det er direkte lurt!

Det var det hele, bloggen fortsetter under bildet, her er dagens dorullnisse:

1a2c797e486d11e2935222000a1fb825_6Hvilken julefilm? Send svaret til sebsolli@gmail.com

Det har blitt litt stillere på flere av dere, og jeg håper det bare betyr at dere samler opp før dere sender inn alt, for SÅ vanskelig er det da ikke? Ok, den med pølsa var kanskje litt vrien.

I dag våknet jeg klokken 4 med feber, selv om Helge på jobben har nektet meg å bli syk fordi jeg ikke har gitt ham timeplanen min. Jeg ble hjemme allikevel, siden jeg knapt nok har klart å følge med på de familiefilmene fra 1991 jeg fant på Netflix. TV-filmer endatil! Det er merkelig hvor fjern man blir i hodet med litt feber. Men ellers har det vært en ganske ålreit dag. Jeg bestilte pizza!

Så i dag har jeg fått et innblikk i hva katten Jansson gjør hele dagen. Det var ikke spesielt spennende.  Håper jeg er frisk til i morgen!

Jeg har oppdaget noe artig. Spam! Ikke i eposten, men her på bloggen! Fantastisk. La meg sitere noen fine kommentarer:

I’ll right away snatch your rss as I can not to find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Please permit me realize in order that I may subscribe. Thanks.

Det er jo koselig å hrøre, men det er da ikke verre enn å legge meg til på Bloglovin’.

You made various good points there. I did a search on the matter and found the majority of persons will consent with your blog.

Dette var til niende desember, der jeg forteller om helgen min i Sarpsborg. Og jeg hadde nok ganske mange gode poeng, men jeg skjønner ikke helt at han ikke stoler mer på meg enn at hun må sjekke med andre folk på nett?

I very much hope, I hope your life more wonderful

Jotakk, men jeg har det ikke så ille altså. Denne siste var fra Wedding Dress Bridal på weddingdress-bridal.com.

En kommentar om “17. desember

  1. Sånn ja, nå er vi på et overkommelig nivå igjen. Jeg har ikke gitt opp den med pølsa. Det gjør jeg ikke før den 24. Men jeg begynner å gå tom for ideer om hvor(dan) jeg skal lete.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s