16.desember

Velkommen til årets Dorullkalenderen her på sebolas.com!

I år er temaet for julekalenderen; julefilmer. I tillegg er det en konkurranse i år!
Det er opp til dere å gjette på hvilken julefilm dagens dorullnisse er inspirert av, og send meg mail. Det er også hyggelig om dere legger igjen en kommentar nederst så vi ser at det har vært noen her, men husk å ikke si svaret der. Meldinger med svaret blir slettet så fort jeg ser det. Reglene er enkle, den som gjetter flest filmer rett vinner premien, som blir trukket på selveste selve.

Svarene får dere IKKE dagen etter, som jeg tidligere har sagt. Svarene kommer på julaften, på den måten kan folk som ikke fulgte med helt fra starten også ha en sjanse.

af89faae3b8f11e2965422000a9f18cc_6
Her er premien:
Grådyrveske, med grådyrkopp, 4 grådyrbuttons, 2 grådyrkoppunderlag, grådyrtegneblokk,
grådyrkjøleskapsmagnet, grådyrakvarell og et innrammet grådyrmaleri.

Noen av filmene er julefilmer jeg elsker, andre er julefilmer jeg hater. Noen har jeg ikke sett engang, og andre er kanskje ikke du enig i at er en julefilm engang. Noen av filmene vet du at kommer, noen kommer du til å savne og noen har du overhodet aldri hørt om. Litt vrient skal det jo være. Dorullnissene viser noen gang en egen versjon av filmplakaten, andre ganger er det kanskje en scene fra filmen. Noen ganger har jeg prøvd å kopiere så godt jeg kan, mens andre ganger har jeg tatt meg friheter. Det er ikke juks å google, av og til tror jeg det er direkte lurt!

Det var det hele, bloggen fortsetter under bildet, her er dagens dorullnisse:

ac8222c447a511e2b1c722000a1fba7b_6Hvilken julefilm? Send svaret til sebsolli@gmail.com

Hadde besøk av mammaen i dag. Hun hadde med seg pepperkakehus og bursdagspresanger. Vi drakk varm solbærtoddy med vanilje og i bakgrunnen knitret peisen på iMacen. Hashtag den følelsen. (Ja, jeg er ikke sikker på den der jeg heller)

På iPaden spilles det The secret of Monkey Island, som jeg har hatt lyst til å spille siden tidlig nittitall og på internett har jeg oppdaget at Kathy Griffin har et eget talkshow. Juleferien kan bare komme, jeg er klar!
…må bare pakke inn presanger, finne julepynten, kjøpe juletre og sende julepresanger til Bergen og Texas. Det er det tid nok til seinere, hvor er iPaden?

4 kommentarer om “16.desember

  1. Så heldig du var med besøket ditt. *monkey-sunnelig på deg! Hashtag den følelsen! (nei, ikke jeg heller kan forklare det (enda mindre overaskende at det kom fra denne karen))
    PS! Husk å åpne peisluka så du ikke omkommer før jul (og bursdag).

    Liker

  2. Så heldig du var med besøket ditt. *monkey-sunnelig på deg! Hashtag den følelsen! (nei, ikke jeg heller kan forklare det (enda mindre overaskende at det kom fra denne karen))
    PS! Husk å åpne peisluka så du ikke omkommer før jul (og bursdag)

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s