21. desember – Apokalypse Nå…nei, seinere…

Velkommen til årets Dorullkalenderen her på sebolas.com!

I år er temaet for julekalenderen; julefilmer. I tillegg er det en konkurranse i år!
Det er opp til dere å gjette på hvilken julefilm dagens dorullnisse er inspirert av, og send meg mail. Det er også hyggelig om dere legger igjen en kommentar nederst så vi ser at det har vært noen her, men husk å ikke si svaret der. Meldinger med svaret blir slettet så fort jeg ser det. Reglene er enkle, den som gjetter flest filmer rett vinner premien, som blir trukket på selveste selve.

Svarene får dere IKKE dagen etter, som jeg tidligere har sagt. Svarene kommer på julaften, på den måten kan folk som ikke fulgte med helt fra starten også ha en sjanse.

af89faae3b8f11e2965422000a9f18cc_6
Her er premien:
Grådyrveske, med grådyrkopp, 4 grådyrbuttons, 2 grådyrkoppunderlag, grådyrtegneblokk,
grådyrkjøleskapsmagnet, grådyrakvarell og et innrammet grådyrmaleri.

Noen av filmene er julefilmer jeg elsker, andre er julefilmer jeg hater. Noen har jeg ikke sett engang, og andre er kanskje ikke du enig i at er en julefilm engang. Noen av filmene vet du at kommer, noen kommer du til å savne og noen har du overhodet aldri hørt om. Litt vrient skal det jo være. Dorullnissene viser noen gang en egen versjon av filmplakaten, andre ganger er det kanskje en scene fra filmen. Noen ganger har jeg prøvd å kopiere så godt jeg kan, mens andre ganger har jeg tatt meg friheter. Det er ikke juks å google, av og til tror jeg det er direkte lurt!

Det var det hele, bloggen fortsetter under bildet, her er dagens dorullnisse:

 

9c92dcc24ba711e2bb3522000a1fb076_6Hvilken julefilm? Send svaret til sebsolli@gmail.com

Da var juletreet omsider inne, men naturligvis var stammen for liten til juletrefoten. Ubrukelige juletrefot! Så jeg hentet frem min indre McGyver og fikset det. Så nå står treet oppe…ish. Passe skeivt. Det har jo sin sjarme, og er vel strengt talt en tradisjon på dette tidspunktet. Nå skal jeg bare pynte det og se hvor lenge katten Jansson lar det stå. Så langt har han ikke vist særlig interesse for det.

Siste skoledag i dag, apokalypsen uteble i år igjen og vi hadde stående applaus på klasserommet klokken 12:12. We are survivors!

Nå e rdet siste finpussen før julaften; stryke og henge opp julegardinene og finne frem juleduker, og fylle opp displayet mitt i vinduet med små nisser og dickensian carolers (google det) så er det klart her!

Ånei, hvor er juletrelysene? Sett på gløggen, jeg blir nok her en stund….

2 kommentarer om “21. desember – Apokalypse Nå…nei, seinere…

  1. Bare pass på så ikke treet velter da. Det skjedde med meg en gang for lenge siden og det var ikke noe morsomt.Siden har jeg hatt et disktret fiskesnøre fra toppen av treet til en krok i taket sån for sikkerhets skyld.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s