22. desember – Hjelp, det er faktisk juleferie….

Velkommen til årets Dorullkalenderen her på sebolas.com!

I år er temaet for julekalenderen; julefilmer. I tillegg er det en konkurranse i år!
Det er opp til dere å gjette på hvilken julefilm dagens dorullnisse er inspirert av, og send meg mail. Det er også hyggelig om dere legger igjen en kommentar nederst så vi ser at det har vært noen her, men husk å ikke si svaret der. Meldinger med svaret blir slettet så fort jeg ser det. Reglene er enkle, den som gjetter flest filmer rett vinner premien, som blir trukket på selveste selve.

Svarene får dere IKKE dagen etter, som jeg tidligere har sagt. Svarene kommer på julaften, på den måten kan folk som ikke fulgte med helt fra starten også ha en sjanse.

af89faae3b8f11e2965422000a9f18cc_6
Her er premien:
Grådyrveske, med grådyrkopp, 4 grådyrbuttons, 2 grådyrkoppunderlag, grådyrtegneblokk,
grådyrkjøleskapsmagnet, grådyrakvarell og et innrammet grådyrmaleri.

Noen av filmene er julefilmer jeg elsker, andre er julefilmer jeg hater. Noen har jeg ikke sett engang, og andre er kanskje ikke du enig i at er en julefilm engang. Noen av filmene vet du at kommer, noen kommer du til å savne og noen har du overhodet aldri hørt om. Litt vrient skal det jo være. Dorullnissene viser noen gang en egen versjon av filmplakaten, andre ganger er det kanskje en scene fra filmen. Noen ganger har jeg prøvd å kopiere så godt jeg kan, mens andre ganger har jeg tatt meg friheter. Det er ikke juks å google, av og til tror jeg det er direkte lurt!

Det var det hele, bloggen fortsetter under bildet, her er dagens dorullnisse:

47eebc624c7511e29fa922000a1f8feb_6

Dagen i dag har vært farlig lik «Hjelp, det er juleferie». På et gitt tidspunkt i dag satt jeg med en boks nyinnkjøpte juletrelys og hamret den så hardt jeg kunne i gulvet så papp og plast fløy, mens jeg håpet at det skeive juletreet ikke skulle falle over ende og jeg tenkte på hvordan jeg best kunne få opp all kattesanda som fløt utover på baderomsgulvet på grunn av et hull i søppelposen. Og hvorfor var ikke oppvasken ren da jeg åpnet maskinen, og hvordan gikk det med katten som ble trampet på? Hadde jeg mer smertestillende, eller ville hodepinen forsvinne snart? Hva hadde farmor ment på telefonsvareren og hvorfor svarte hun ikke når jeg ringte opp. Hvilken dorullnisse skulle jeg lage i dag? Ville jeg få tid til å bake pepperkaker og pakke inn den siste resten av julegavene?

De to siste byturene tok jeg uten lue og votter for å kjøle meg ned max, og det funket. Humøret ble også løftet litt av den merkelige guttungen som insisterte på å hilse på meg både på vei til og fra byen. Lite som skal til både for å vippe av og tilbake på pinnen igjen. Katten har det bra. Jeg kjøpte nye juletrelys som faktisk passet. Leiligheten er pyntet og fin. Kattesanden er kastet, dorullen pyntet. Det går bra med resten, det er jeg sikker på.

Julebrus nåh!

En kommentar om “22. desember – Hjelp, det er faktisk juleferie….

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s