23. desember – Hjelp, vi må ta toget i juleferien 2

Velkommen til årets Dorullkalenderen her på sebolas.com!

I år er temaet for julekalenderen; julefilmer. I tillegg er det en konkurranse i år!
Det er opp til dere å gjette på hvilken julefilm dagens dorullnisse er inspirert av, og send meg mail. Det er også hyggelig om dere legger igjen en kommentar nederst så vi ser at det har vært noen her, men husk å ikke si svaret der. Meldinger med svaret blir slettet så fort jeg ser det. Reglene er enkle, den som gjetter flest filmer rett vinner premien, som blir trukket på selveste selve.

Svarene får dere IKKE dagen etter, som jeg tidligere har sagt. Svarene kommer på julaften, på den måten kan folk som ikke fulgte med helt fra starten også ha en sjanse.

af89faae3b8f11e2965422000a9f18cc_6
Her er premien:
Grådyrveske, med grådyrkopp, 4 grådyrbuttons, 2 grådyrkoppunderlag, grådyrtegneblokk,
grådyrkjøleskapsmagnet, grådyrakvarell og et innrammet grådyrmaleri.

Noen av filmene er julefilmer jeg elsker, andre er julefilmer jeg hater. Noen har jeg ikke sett engang, og andre er kanskje ikke du enig i at er en julefilm engang. Noen av filmene vet du at kommer, noen kommer du til å savne og noen har du overhodet aldri hørt om. Litt vrient skal det jo være. Dorullnissene viser noen gang en egen versjon av filmplakaten, andre ganger er det kanskje en scene fra filmen. Noen ganger har jeg prøvd å kopiere så godt jeg kan, mens andre ganger har jeg tatt meg friheter. Det er ikke juks å google, av og til tror jeg det er direkte lurt!

Det var det hele, bloggen fortsetter under bildet, her er dagens dorullnisse:

23. desemberHvilken julefilm? Send svaret til sebsolli@gmail.com

Apropos tittelen på dagens blogg, visste du at det finnes en Hjelp det er juleferie 2? Ikke? Ikke bry deg heller, se heller Hjemme Alene 5 før du ser denne. Det minner meg på at jeg vel bør få tak i den femmeren snart…

Jeg har, som dere skjønner tatt toget i dag. Det er jo en av grunnene til at jeg flyttet til Askim, at kollektivtrafikken til Sarpsborg var såpass bra. LOL.

Som regel må man jo ta toget om Ski. Og det er forsåvidt greit. Men i dag måtte jeg vente en time på overgang. Og det er jo forsåvidt greit, men da timen var omme kom det en beskjed om at toget ville bli forsinket. Og det er jo forsåvidt greit.  Men så fikk vi beskjed om at toget ikke ville komme i det hele tatt og at vi skulle henvende oss til drosjene. Og det er jo forsåvidt greit. Men så fikk vi beskjed om at toget kom allikevel, om tyve minutter. Og det er jo forsåvidt greit. Men så var det bare ståplasser. Og det er jo forsåvidt greit. Men så kom det en stemme over høyttaleren som sa at han forstod at mange syntes at det var litt kjedelig å måtte stå, men det var vanlig på toget til Göteborg på denne tiden av året, og at folk som bodde i Østfoldbyene heller burde tatt toget som gikk en time før eller en time etter. Ikke greit! En sånn nedlatende skyld dere selv, etterpåklok beskjed over høyttaleren er ikke alltid det du trenger når du føler du har forholdt deg rolig en stund.

Jeg har vært en kort tur i Sarpsborg i dag. Det vil si, jeg har vært en lang tur og et kort besøk i Sarpsborg  i dag. Tradisjonell julegrøt hos bror og familie.  Fikk forsinkede bursdagsgaver.
-Det er Lego, sa nevøen min til en pakke som opplagt var en Mummikopp
– Sikker? spurte jeg
– Mhm, nikket guttungen, den var jo fra ham og familien
– Hvordan bygger jeg med denne da, spurte jeg da jeg hadde pakket opp
– Jeg skal vise, sa guttungen og grep koppen!
Fremdeles usikker på om jeg burde angre det, for jeg lurer jo litt på hva som ville skje, men jeg tenker det var greit at jeg tok den tilbake.

Jeg fikk forresten mandelen!

En kommentar om “23. desember – Hjelp, vi må ta toget i juleferien 2

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s