3. desember

Gårsdagens julesang var naturligvis Driving Home for Christmas. Så bra at så og si samtlige klarte denne også. Ikke for dere da,det betyr jo dårligere vinnersjanser. Dere er så dyktige! Nesten FOR dyktige! Klapp på skulderen.

Dere får bare unnskylde meg at disse dorullene ikke nødvendigvis dukker opp på slaget fem, men jeg synes det blir litt pinlig å stikke av fra jobb noen timer tidligere for å få det i stand. Men jeg skal gjøre mitt beste, nok om det, vi går videre.

Om dere synes dorullnissene mangler nisseluer og annet typisk nissestæsj får dere bare unnskylde dette også. Dere kan jo late som om nissene har kledd seg ut…

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 8. desember, andre søndag i advent. Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet!

bilde

I dag legger jeg denne ååååååå bedårende snøkulen sammen med såpen i gavehaugen.
Og alle sammen nå; yaaaaaay!

bilde (1)

30 kommentarer om “3. desember

 1. Last Christmas (I gave you my heart)… og nå kommer jeg til å synge på den inne i hodet mitt til verden går under.
  🙂

  Liker

 2. Har ikke hatt tid til å titte på siste to bloggene, men nå er jeg med hele veien! denne sangen er Last Christmas med Wham, lett den og en av mine favoritter hehe

  Liker

 3. Yaaaay! And this one brings back memories:) Whams store schläger Last Christmas, gjetter jeg på!

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s