2. desember – vi doruller videre

Fantastisk oppmøte på bloggen i går! Takk for hyggelige kommentarer og at dere faktisk så hva jeg hadde laget 😀 Med et hederlig unntak gjettet samtlige riktig, men noen glemte at vi skulle ha tittelen på sangen, og ikke strofen.
Gratulerer til Mette, som vant det litterære mesterverket PROMP! – En feltguide. Må innrømme at jeg har lest gjennom den for et prøvepublikum, og jeg tror den bør inn som pensum i 7. klasse…

Vi kaster oss videre med en ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 8. desember, andre søndag i advent. Vinneren får da de neste 7 kalendergavene. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet!

bilde 2

Og premien som i dag havner i denne ukens kalendergavehaug er ååååå søt såpe daaaa!

bilde 1
Lykke til!

22 kommentarer om “2. desember – vi doruller videre

 1. Satser på at dette er «Driving home for christmas» selv om jeg på ingen måte er sikker. «Hemmat tell jul» passer jo og. Og muligens flere andre også. 😉

  Liker

 2. Dette må være Drivin’ home for christmas, i den grad det kan regnes som en julesang. En sang om jul, kan jeg imidlertid gå med på. Så da er det vel greit.

  Liker

 3. Hei.

  Fantastisk julekalender!

  Jeg trur dagens dorulljulenisse illustrerer og sikkert synger på «Driving home for Christmas» av Chris Rea.

  Trude

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s