6. desember

Heisann sveisann! I dag kom jeg litt tidlig hjem fra jobb, og saken var biff; i dag skulle jeg rekke dorullnissekalenderen. Jupp! Jeg kunne tilogmed lage TO! Jeg hadde jo tre timer på meg. Kort historie; jeg fikk ryddet i papirsamlingen min som ei gammal tante, men jeg er knapt nok ferdig med dagens og klokka er godt over nå…

Anyhow..

Gårsdagens dorullnisse drømte naturligvis om en hvit jul, og sangen het «White Christmas».  Den var nok litt vrien, men ta det med ro, det skal bli betydelig verre!

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 8. desember, andre søndag i advent. Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

bilde 1 (2)

I dag legger jeg et lite Grådyrmaleri – «Ringo» med konvolutter sammen med såpen, Grådyr-julekort, sølvengler og snøkula i gavehaugen. Yay mer Grådyr!

bilde 2 (3)

23 kommentarer om “6. desember

  1. Å jul med din glede.
    Så flink er jeg. Treig start, men det skal ikke stå på at jeg vet når Rocky Balboa trener til juleversjonen av Rocky XVIII. Så denne kjenningsmelodien kjenner jeg.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s