7. desember

Jeg er ikke hjemme nå. Jeg blogger dette i går. Wow, sånt får en til å tenke, dude… Jeg vet ikke hve jeg gjør nå, for dette er i går, ikke sånt.

Gårsdagens dorullforestilling var en egen tolkning av Rockin’ Around the Christmas Tree. Hurra til alle som klarte den, hurra, hurra! Dagens julesang er en av de jeg liker desidert minst. Kanskje nest etter Julekveld i skogen. Disse to er virkelig helt bånn i bøtta. Men jeg synes denne funker i dassruller!

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 8. desember, andre søndag i advent. Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

bilde 2 (4)

I dag legger jeg et basketballspill til pulten din, sammen med såpen, Grådyr-julekortene, bildet, sølvengler og snøkula i gavehaugen. Yay, basketball som man slipper å reise seg for å spille!

bilde 1 (3)

23 kommentarer om “7. desember

 1. Hmmm, her ble jeg fryktelig i tvil, for jeg er ganske sikker på at det er «Jeg så mamma kysse nissen», men det kan også være CC Cowboys sin «Jeg så NISSEN kysse mamma». De er dårlige begge to, men jeg tror jeg går for den første, selv om det er fryktelig vanskelig å se hvem som tar initiativet her, Sebastian?

  Liker

  1. Har jeg nevnt hvor fint det er å se deg her år etter år? Setter så pris på det! Får nesten lyst til å mekke en «Overprotected»-dorullnisse!

   Liker

 2. nå vet jeg ikke hvor vanskelig du er på norsk Vs engelsk versjon jeg. og om begge ville blitt godkjent, (dersom det er riktig vel og merke) men ettersom du så langt har gått for engelsk-språklige sanger og jeg stort sett liker orginalene best så går jeg for «I saw mommy kissing Santa Claus.»

  Liker

 3. Hei,,

  Denne var enkel…Jeg så mamma kysse nissen eller originlen med I saw mommy kissing Santa Claus….

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s