10. desember

Knappe to uker igjen til jul Er du klar? Er du ferdig? Er du gåen?

Gårsdagens dorullnisse viste selvfølgelig sangen «Santa Baby», men en ganske fri tolkning av akkurat den teksten. Kudos i bøtter og spann og hus og stall og fjøs til dere som klarte den. Vi starter litt lett. Dagens bør ikke by på for store problemer heller! Den får meg null og niks i nærheten av noe som helst julestemning, men det er nå engang en julesang.

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 15. desember, tredje søndag i advent. Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

bilde (3)

 

Sammen med Lambi-sauen fra i går legger jeg i dag 3 nye julekort i pakkehaugen. Det er en av «Love Actually»-nissen, en av «Gul snø»-nissen og et av Mustasje-dorullen som kanskje, kanskje ikke er et julekort i det hele tatt. Neste trekking er 3. søndag i advent, altså 15. desember. Vinneren får da denne ukens syv kalenderpakker!

12 kommentarer om “10. desember

 1. Hei igjen Sebastian, og takk for gaven. Der var det mye rart og mye moro..blir gøy å bygge litt når ferien kommer…

  Svaret på denne nissen er nok «Julepresangen»

  Liker

 2. Ååååh, den var søt da! «Julepresangen» av Alf Prøysen ❤
  Hørte om en annen liten fyr som lagde fjøl til mor og far til jul, og skrev på den med svipenn : "Ære være Gud i høyden, denna har jeg lagd på sløyden" 😀

  Liker

 3. «Julepresangen» av Alf Prøysen
  Langemann er blå og tommelen har plaster på 🙂 Bra dorullnisse.

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s