9. desember (Med avstemning!)

Da sitter man her oppklort på rygg og hals og lurer på om katten ser linken mellom dette og et måltid utsatt på ubestemt tid.

I går satt vi og laget en katalog over Tupperware, og da jeg ga en enkel liten beskjed om å legge til litt tilleggsinfo om en Flexiboks våknet kjærestens kreative hjernehalvdel opp igjen:
«Kan klappes sammen når den ikke er i bruk og legges under sengen eller i klesskapet. Kan brukes mens du ser på fjernsyn. Gir deg garantert sterkere muskler på bare 4 minutter hver dag. Åpent kjøp i 30 dager. Anbefales av Pond’s Institute i Sveits. Spiel des Jahres 2011. Testet på dyr: Passer til hamster, men ikke til ponni.»

Men vi ble da ferdige til slutt! Ble i dag høflig opplyst om at julekransen jeg har på døra slett ikke er til å ha på døra, men på en grav. Jupp. Og derfor tenkte jeg å la folket bestemme. Dere er jo her inne daglig og koser dere med dorullnisser, så dere må jo være litt oppegående. Hva bør jeg gjøre? Se på bildet og legg igjen en stemme.

bilde 2 (6)

Så doruller vi videre, som jeg liker å si. Gårsdagens dorullnisse var visst vrien! Flott! Det bør den være, om man skal kunne skille på de brilliante hjernene deres. Ikke like artig om alle har syv stemmer til trekningen. Gårsdagens nisse var surret sammen med julepynt og var nødt til å …be home with bells on! Dolly Parton! Fin sang! Nok om det. Vinneren ble ingen ringere enn: Helge! Gratulerer, vel fortjent! Han har tippet rett på samtlige nisser, og bevist at det lønner seg å ha 7 lodd i en hypotetisk bolle!

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 15. desember, tredje søndag i advent. Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

Dagens er lett igjen, men dere kan allerede begynne å grue dere til søndagens!

bilde 3

Fortsetter juleverkstedtanken og legger en Lambi-sau du kan male selv! Forsøkte å bli sponset av Lambi til denne julekalenderen, og dette er min måte å late som om det gikk. Neste trekking er 3. søndag i advent, altså 15. desember. Vinneren får da denne ukens syv kalenderpakker!

bilde 1 (5)Yay, sau!

17 kommentarer om “9. desember (Med avstemning!)

  1. Santa Baby! Jeg er litt treig…jeg vet det – men bedre sent enn aldri. vi er jo ikke HELT halvveis enda?! 🙂 Du er flink!

    Liker

  2. SANTA BABY 😀
    Sebastian, legg den kransen på en grav og bruk kreativiteten din på å lage en kul krans til døra di. Du passer ikke til å kaste du, vettu 😉

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s