12. Desember

I dag er det på tide med juleavslutning med fremvisning av «Gutten som ropte ulv» og alt. I tillegg var det visst på tide å bli litt sjuk. Blir spennende å se hvordan formen er i morgen 🙂 men en dorull har jeg nå klart å lage, og før du engang tenker at denne er litt i enkleste laget, vil jeg be deg forsøke å klippe ut briller til en dorull, uten at det ser ut som maska til B-Gjengen.

Gårsdagens dorull var, som dere alle så, Blue Christmas! Ikke uten grunn at jeg gjorde det vanskeligere i dag.

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 15. desember, tredje søndag i advent. Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

20131212-151659.jpg

I dag legger jeg et grådyrmaleri i pakkehaugen, med englene, julekortene og sauen. Neste trekking er 3. søndag i advent, altså 15. desember. Vinneren får da denne ukens syv kalenderpakker!

20131212-152138.jpg

11 kommentarer om “12. Desember

 1. Du har vel ikke lov til å finne på egne sanger? «Bestemor ble løpt ned av et reinsdyr» har ikke jeg hørt før i alle fall!

  Liker

 2. Ok, jeg tar det tilbake, Google kan informere meg om at det faktisk er en sang som heter «grandma got run over by a reindeer»… Så det er mitt endelige svar.

  Liker

 3. “Grandma got run over by a reindeer” Her måtte jeg google litt. Jeg søkte på mye rart, og da jeg prøvde grandma og reindeer åpenbarte det seg en pussig sang fra 1979. Det er Dr. Elmo som har spilt den inn, og laget nye versjoner i 1992 og 2000. Utrolig hva man lærer av litt nysgjerrighet og en morsom dorullnisse 🙂 Råbra! -er denne kalenderen din!

  Liker

 4. «Grandma got run over by a reindeer»

  Dette var da ikke så vanskelig!

  Dette er en skikkelig saftig julehistorie om bestemor som drikker for mye egg-nog på julaften og begir seg ut snøen der hun blir funnet død neste morgen med avtrykk av reinsdyrklover på panna.

  Denne historiee er jeg er sikker på at du kunne ha brukt som utgangspunkt for en god julekrim, Sebastian! Det er jo ikke godt å se hva som egentlig har skjedd der ute i julenatta?

  Liker

 5. Denne var skikkelig vrien, og jeg har egentlig ikke peiling!!! Men i ditt hode kunne det faktisk være ei som har rullet sitt tøy, så jeg tar en råsjans og kliner til med «Så går vi rundt om en enebærbusk»

  Liker

 6. Hei Sebastian..

  Dette er artig…må vinne dette bildet….har ei jente som gjerne vil ha et grådyrbilde, siden lillebroren hennes fikk det første jeg vant 😉

  Sangen du skal fram til er nok: Grandma Got Run Over By A Reindeer

  Liker

 7. Endelig en jeg kunne, men så jobber man til det har blitt avslørt, også
  kommer det ikke en ny før jeg er for sein i morgen igjen….
  æsj. Tror jeg sier opp jobben!

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s