13. desember

Noen venner av meg sa for en stund siden at Venner for livet ikke var noe gøy lenegr. Så naturligvis har jeg satt i gang et Friends-maraton, og jeg må si en ting; de hadde jaggu rett! Det er ikke all humor som er like udødelig som dorullnisser!

På jobbens julekalender for kollegaene skulle man gi utfordringer, og min utfordring ble naturligvis at den som trakk min gave skulle lage en egen dorullnisse og pynte personalrommet. Etter kraftige demonstrasjoner ble det til slutt en liten dorullnisse, og den ble så fin at jeg må dele den her! Forøvrig tror jeg hun oppfordrer andre til å lage sine egne dorullnisser!

bilde (4)Ikke drep meg, Ingunn!

Gårsdagens nisse var ikke den enkleste ser jeg 🙂 mange gode svar, som Irenes «Så går vi rundt om en enebærbusk», som egentlig får meg til å tvile litt på dorullegenskapene mine, men jeg liker spesielt godt svaret til Ingrid, som hardnakket påstår at det ikke finnes noen sang som heter «Bestemor ble løpt ned av et reinsdyr» … ord for ord akkurat det vi er ute etter! Bare på norsk! Uten å vite at det er en faktisk sang? Wow! Fikk tilbake dorull-trua på meg selv der, ja!
“Grandma got run over by a reindeer” var rett svar, og om dere vil vite ca alt om den sangen, kan dere sjekke ut Pia Cecilies svar. Jeg liker at dere legger litt arbeid i dette!

Moving on…

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 15. desember, tredje søndag i advent. Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

bilde 2 (7)

I dag legger jeg en grådyrmagnet i pakkehaugen, med englene, grådyrmaleriet, julekortene og sauen. Neste trekking er 3. søndag i advent, altså 15. desember. Vinneren får da denne ukens syv kalenderpakker!

bilde 1 (7)
Yay, kjøleskapsmagneter!

10 kommentarer om “13. desember

 1. Hahaha! Jeg tenker noen litt ufine tanker her, og jeg veit ikke om det er lov til å skrive sånt! Du er jo tross alt lærer og det kan jo tenkes at barn er innom denne bloggen. Men basert på hvor ho kommer fra, hva ho har i hånda og det salige smilet vil jeg tro dette er den noe utradisjonelle sangen «Santa Lucia dreit oppi lia»…

  Liker

 2. Ønsker å tippe noe så crazy som den norske versjonen av «Natten går tunga fjät» av Arvid Rosén, type Santa Lucia, eller svart senker natten seg. Jeg bare slenger det ut liksom. Helt ut av det blå.

  Liker

 3. Dette var skikkelig forvirrende! Hvisdet ikke skulle ha vært en julesang, ville jeg jo ha gjettet «She´s Leaving Home» med The Beatles. Det passer med lommetørkleet og det hele. Jeg må sove på det!

  Liker

 4. Her ble jeg litt i stuss… ser at det er Santa Lucia, men siden hun har en do-rull i handa lurer jeg litt på om det er barneversjonen om hun som «dreit oppi lia» du er ute etter? Uansett hva hun driver med, skal gjøre eller har gjort så er det nok Santa Lucia 🙂

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s