26. Desember … Over og ut, Knut!

Da var romjula godt i gang, og for første gang på så lenge jeg kan huske er det deilig å bare gjøre ikkenoe i lang tid. Jeg har fått mandelen i både risgrøten og riskremen, og er godt plassert i Oslo for uken. Kattene hater hverandre, men det er forhåpentligvis bare midlertidig.

Siste del av dorullkalenderen. Ja, den skulle kommet i går, men det viste seg å være første juledag, så jeg hadde visst annet fore. Håper ikke der ødela hele julen for dere. Den siste vinneren av dorullnissekalenderen er ingen ringere enn selveste Lure-Lars. Han skal snart og straks bli pappa så dette ble nok den siste oppmerksomheten han fikk på en lang stund. Men dette er bare til deg, Lars. Hyll, hyll!

Da er det bare å takke for seg. Takk for at dere ble med i år, håper dere blir med til neste år også, og ikke minst håper jeg dere kommer tilbake til påskekrimmen. Den får nok en litt annen vri i år, på grunn av grusomhetene rundt Halloween. Men dere er hjertelig velkomne tilbake. Det er mye morsommere å blogge når noen hører etter 🙂

Ha en fortsatt strålende jul!

-Sebastian

20131226-152759.jpg

En kommentar om “26. Desember … Over og ut, Knut!

  1. TUUUUUSEN TAKK for premien som jeg fikk i posten her om dagen. Jeg ble så overrasket og glad for alt som var i pakken! Spesielt bra var det du har laget; kort, magnet, bilde, buttons… Bildet henger på veggen, Ane (min datter) kapret noen buttons og magneten pryder kjøleskapet. Kortene skal skrives til helt spesielle mennesker som vet å sette pris på dem (- untatt bartekortet, det skal jeg ha selv). Kanskje en av dine gamle kolleger får et ved en høvelig anledning? 🙂 Alt det andre som var i posen tenkte jeg at jeg skal pusle med på hytta utover vinteren. Igjen: Tusen Takk!
    Pia 🙂

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s