24. Desember

Da var den store dagen her. Klokken har slått fem og julen ringes inn. Dere har neppe tid til å sitte her nå, men dere har jo et døgn på dere til å gjette. Håper noen finner veien hit i løpet av kvelden etter at julemiddagen er fortært og gavene åpnet, eller en stille morgen etter en deilig julefrokost eller mens dere venter på at julekaffen skal bli klar. Velkommen skal dere i alle fall være til denne julens siste dorull.

Gårsdagens dorull var ikke akkurat noen nisse, men det var i alle fall en dorull, og den ble spillet på, saget i, lim ble påført den og en klubbe banket på siden. Vi skulle da frem til sangen » spikke! sage, lime, banke» fra plotte plutti plutte… Plutti plutt…. Putte putte po…den med skjegget og Per Asplin.

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er i dag, på selveste julaften, 24. desember. Vinneren får da den julestjernen jeg la til i går, og i dag synes jeg det er passende å legge til en feit marsipangris! Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

20131229-151433.jpg

Ha en deilig julaften!

6 kommentarer om “24. Desember

 1. Lurer på om dette kan være en fattig jomfru? Som satt i lønn? I så fall er det «Et barn er født i Betlehem». Og det passer jo godt på julaften.

  Ønsker deg og dine en god jul, og takker for en utrolig kul og engasjerende julekalender.

  Liker

 2. Et barn er født i Betlehem. En fattig jomfru sitter i utbetalinger 🙂
  Dette er egentlig veldig trist, det at det ikke kommer en ny i morgen! Har liksom vært dagens høydepunkt i adventstiden… Så hvis du kjeder deg i ferien… Fortsatt god jul 🙂

  Liker

 3. Et barn er født i Betlehem ? …for da tror jeg nemlig det er en fattig jomfru som sitter i lønn vi ser? Jo, jeg går for den 🙂

  Liker

 4. Ha ha, her er det den fattige jomfruen som satt i lønn. Da heter vel sangen «Et barn er født i Betlehem». Morsom avslutning på en fantastisk julekalender. Jeg har gledet meg til en ny luke hver dag. For at vi ikke skal bli helt deppa nå i romjulen må du gjerne fortsette. Veldig gjerne 🙂 Gog jul ønskes til deg.
  Pia 🙂

  Liker

 5. Hei. I mangel på bedre forslag, tipper jeg et barn er født i Betlehem. Takk for en flott julekalender. Gleder meg allerede til påskekrimmen😊 god jul!

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s