6.desember – løsning

Her kommer løsningen på gårsdagens mysterium. Pass på å lese mysteriet før du du leser løsningen her. De av dere som svarte riktig er med i trekningen på ukens store pakke med gaver. Løs flere mysterier for å øke vinnersjansene.

Hvem stjal tiaraen til grevinnen?

Siden alt glasset var på utsiden, måtte vinduet vært knust innenfra. Og siden tjeneren var den eneste som hadde tilgang, var det ikke vanskelig å tenke seg til hvem det kunne være. Og hvorfor? Grevinnen var slett ikke redd for å si meningen sin om ham, og han hadde fått nok. Når han ble konfrontert med det, innrømte han alt. Men han hadde bare gjemt tiaraen. Den var innelåst i grevinnens egen safe. Han ville bare skremme henne fordi hun alltid kalte ham udugelig. Da våre helter dro fra godset, var det en noe forandret grevinne de forlot. Det virket som om hun hadde fått seg en lærepenge, og hun lovet å behandle sine ansatte annerledes fra nå av.

Den knuste vindusruten måtte hun riktignok trekke fra lønnen hans, men etter det skulle ting bli bedre!

På mystisk vis hadde det dukket opp en ny bokstav på Dolokks skrivebord da han kom seg tilbake til kontoret. Han var nå helt sikker på at dette var noe viktig!

2014-12-07 10.12.24

I kveld trekker jeg ukens vinner som blir annonsert på bloggen i morgen. Lykke til!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s