7. desember – løsning

Her kommer løsningen på gårsdagens mysterium. Pass på å lese mysteriet før du du leser løsningen her. De av dere som svarte riktig er med i trekningen på ukens store pakke med gaver. Løs flere mysterier for å øke vinnersjansene.

Hvem stjal kransekaken?

Siden Dorit ikke vet hvem som er eldst av henne og søsteren, tenker Dr. Fanny at de må være tvillinger. Siden Kokka så den som stjal, må de være ganske så like, så det er ikke umulig at det er snakk om eneggede tvillinger. Dorit kan bekrefte at teorien stemmer. Tvillingsøsteren Doris fant de i et skap på rommet til jentene, der satt hun med melis ut av nesa og smellbongbonger i ørene. Hun forsøkte å bortforklare det, men uten hell.

Utenfor i hagen til godset fant Dr Fanny en liten utklippet bokstav. Hun visste ikke helt hvorfor hun valgte å gjøre dette, men hun tok den med seg til kontoret.

2014-12-08 11.57.11

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s