11.desember – løsning

Her kommer løsningen på gårsdagens mysterium. Pass på å lese mysteriet før du du leser løsningen her. De av dere som svarte riktig er med i trekningen på ukens store pakke med gaver. Løs flere mysterier for å øke vinnersjansene.

Hvem stjal nisselua til Cisterna Solbær?

Frøken Klosetta hadde tatt den. Hun var veldig opptatt av å ha et gjennomført Askepottkostyme, så skoen hennes var i alle fall ikke med henne hjem fra kostymeballet. Hun hadde dessuten tatt luen fordi hun var redd Cisterna Solbær ville stille som ordførerkandidat til neste år, og hun ønsket i alle fall ikke å miste «sin» ordfører. Ordføreren var uskyldig, han visste ikke om dette, men hun hadde hatt en plan om å gjøre Solbær mindre populær blant folket. Dr. Fanny lurte på om Cisterna ville anmelde tyveriet, men lokalpolitikeren satte bare luen på hodet og åpnet døren.
– Nei, det går bra, sa hun med et lite smil. -Alt er lov i politikk og kjærlighet.
Dr. Fanny var usikker, men det siste der hørtes nesten ut som en trussel.

På kontorgulvet sitt oppdaget Dr. Fanny en liten lapp med enda en bokstav. Hun la den i skuffen sin med de andre.

2014-12-11 12.19.13

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s