18. desember – løsning

Her kommer løsningen på gårsdagens mysterium. Pass på å lese mysteriet før du du leser løsningen her. De av dere som svarte riktig er med i trekningen på ukens store pakke med gaver. Løs flere mysterier for å øke vinnersjansene.

Hvem stjal halsbåndet til Rulle?

Frøken Rulla er tyven. Dr Fanny hadde jo ikke nevnt at det var snakk om et halsbånd til en hund! Hun innrømte det så snart Fanny hadde sagt at en av dem løy. Hun hadde ikke visst at det var ekte diamanter. Hun så hunden og ble misunnelig, og lurte til seg smykket. Hun trodde det var plastikk og det passet så fint til henne. Hun lovet kaker og godteri til både jenter og hund dersom de ikke sa noe til grevinnen. Var det opp til Dr. Fanny hadde de nok tatt dette videre, men når man lar to barn bestemme og det er godterier inne i bildet… Frøken Rulla slapp unna med en lærepenge og en regning fra godtebutikken.

Utenfor godtebutikken fant Dr Fanny en ny liten bokstav.

2014-12-11 12.18.48

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s