2014 – et tilbakeblikk.

Da var statistikken for 2014 klar. Ikke overraskende var det Dolly-innlegget som var mest lest. Hvert år når jeg leser denne rapporten lover jeg meg selv å bli flinkere til å blogge oftere. Så får vi se hvordan det går i 2015. Påskekrim og julekalender kan jeg i alle fall love. Kanskje jeg må begynne å provosere litt igjen, med innlegg som de om Dolly? Kanskje jeg burde begynne å bake cupcakes? Eller kanskje jeg burde begynne å pusse opp alt i shabby-chic? Dagens outfit? Nei, jeg får gå i tenkeboksen.

Godt nyttår!

Here’s an excerpt:

A New York City subway train holds 1,200 people. This blog was viewed about 7,300 times in 2014. If it were a NYC subway train, it would take about 6 trips to carry that many people.

Click here to see the complete report.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s