Defa Lucy – kapittel 2

Eventyret om Defa Lucy rulller videre. Jeg har vært innom utallige butikker og jubler like mye hver gang en ny Defa Lucy dukker opp.  Så fint å endelig få dele bildene mine.

unnamed-5Veldig poetisk. Veldig, veldig poetisk. nesten ekstremt! Kunne sikkert funnet dette sitatet på en av disse kaffekopp-sidene på facebook, men de må jeg komme tilbake til siden.

unnamed-4Mindre poetisk. Mye mindre poetisk. Stort sett så rett frem som du kommer. Bortsett fra den siste linjen som antakelig lover ørlite mer enn hva den kan holde. Antakeligvis.

unnamed-7Høyt henger hun, men sur? Langt i fra. Vanskelig å snikfotografere så høyt, men setningen «High beautiful doll series autiful doll series!» forteller alt vi trenger å vite om de som leser korrektur på dukkene.

unnamed-6Nydelig og poetisk. Og en litt stereotypisk kinesisk avslutning kanskje, der man håper at det blir bedre med neste generasjon!

Avslutter med en av mine favoritter:

unnamed-8

Nå har jeg desverre ikke flere bilder av Defa Lucy, men heldigvis har jeg et gavekort på en tur til Nordby, så jeg krysser fingrene!

En kommentar om “Defa Lucy – kapittel 2

  1. Det er alt for fristende å skrive en kommentar i Defa Lucys ånd, men jeg sier heller at alle produktene deres får meg til å smile, og gjør meg oppriktig glad, på en fabelaktig vidunderlig vis som bra kan være for den som ikke tror men gjør godt for sin neste.

    Likt av 1 person

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s