Defa Lucy

Du som har lest bloggen en stund vet at jeg elsker Defa Lucy! Hun er det leketøyet jeg samler på kun i form av bilder, men ikke desto mindre er det henne jeg aller helst vil treffe i lekebutikken. Jeg vil bare ikke ha henne med hjem.  Nå er det jo ikke sånn at dukkene i seg selv er hverken utpreget morsomme eller originale, de er jo bare billige etterlikninger av Barbie, det som er så flott er alle ordene. Hun snakker nemlig flytende engrish.

happy-sundayRappet fra engrish.com

unnamed-3Av og til kan man skjønne hva de mener…

 2014-12-06 12.04.12
…mens andre ganger…

Om ikke engrish er et kjent uttrykk for deg så er det altså dårlig engelsk. Engelske ord, men asiatisk oppbygning antakelig, jeg er usikker på hva som har gått feil, men det har gått feil, derom hersker det ingen tvil. Du finner Defa Lucy i små billigbutikker, og butikker som ikke egentlig selger leker, de bare har noe drit. lekebutikken i bakkeplan på Nordby skuffer aldri. De kan finnes ved siden av de ikke helt lisensierte Horry Potter actionfigurene, men Horry og vennene hans får vi nesten komme tilbake til.


2014-12-06 12.03.54
Hvordan kan man mislike en super star splendent fashion leader of the world?

2014-12-06 12.04.01Når hun i tillegg er en vogue of considerate lady…

Jeg har nylig gjort en fantastisk oppdagelse. Jeg visste ikke at jeg drømte om dette, men jeg har nok alltid ønsket å høre henne synge de nydelige setningene sine. Og tror du ikke det allerede finnes? Joda. Og på YouTube! Så lett å finne som ingenting. Så da er jeg stolt av å presentere Defa Lucy the Musical!

Du orker muligens ikke over 7 minutter med dette, men hold ut sangen i alle fall. Ja, dette kommer på prøven!

«Defa Lucy, I am painful to die!»

Jeg aner virkelig ikke hva dette er for noe. Har hun virkelig en egen film? Dette merkelige kreket av ei dame. Hun kan ikke være så populær? Jeg finner nesten ikke noe om henne på verdensveven, men en film skal hun ha? Eller en serie? Jeg bestemte meg for å google videre.

Det er vanskelig å finne noe info. Til å være så morsomme er det vanskelig for meg å forstå at det bare er meg og en til som blogger om henne.  Dukkene er fra 37 måneder og opp. Altså tre år og en måned, da er man klar, da er man moden for å utforske Defa Lucys lærerike verden.
unnamed-1

 

Fortsettelse følger…

En kommentar om “Defa Lucy

  1. Tilbaketråkk: Trainsformers | Sebolas

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s