Et ribbein på ville veier

Nå er jeg på vei hjem etter å ha sett den ambisiøse revyen til Oslo Handelsgym. Det var nesten like ambisiøst som mitt prosjekt å gå ut i dag. Ikke bare ut av sengen, men ut-ut og faktisk helt til Oslo. Ribbeinet er ikke helt optimalt, men med nok pauser underveis så ser det i alle fall ut til at jeg kan komme meg hjem også. Ikke det lureste jeg har gjort, men sikkert langt i fra det dummeste.

Det var litt skummelt å se en revy som allerede har fått terningkast fem, når vi selv har kickoff på onsdag med våre øvinger, men jeg har trua. Vi har mange gode sketsjer og en bra historie som dere bør få med dere.

Vi har hatt folk på kjøkkenet i dag. Sakte, men sikkert snegler prosjektet seg videre. Ja, du trodde ikke vi var ferdige? Neida, i dag har vi fått vifte. Ikke røret til vifta da, det får komme senere. Så kommer det vel noen elektrikere etter hvert, så koketoppen kan få koke noen greier til oss. Heldigvis har vi kokende vann i springen. Ja, på ånkli, og nei, det er ikke en feil i systemet. Kjempepraktisk, for da er jo kaffen klar da. Men bare koffeinfri naturligvis.

Jeg er jo blitt så vanskelig. Ikke drikker jeg noe særlig, ikke spiser jeg kjøtt, ikke skal jeg ha koffein i kaffe eller te, ikke skal jeg ha så mye sukker og sjokolade er vel det dummeste jeg kan begi meg ut på. Jeg er ikke mye til selskap å invitere på seg.

Men grekisk yoghurt kan du ikke ta fra meg!

Ikke sushi heller, det ble det i dag også. Stakkars Sten. En feinschmecker og meg… Er bra han skal ta en tur til Spanien snart, så han får i seg noe serranoskinke.

Jeg forlater dere i dag med en av de beste lekene jeg noen gang har funnet. Riktignok bare på nett, men det er greit, jeg ville aldri fått sove med denne i hus.

Shave-the-Baby-Doll-200s2

En kommentar om “Et ribbein på ville veier

  1. Denne er virkelig ikke til å tro! Hvem vil barbere en baby?? Hvordan i himmelens navn kan noe få en slik idé? Og hvorfor vil noen produsere det? Finnes det en mystisk subkultur jeg ikke har hørt om?? Skummelt!

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s