Back in business … Igjen

Først av alt: er det noen bisarre setninger i teksten er det fordi jeg brødrister mobilen med autocorrect til å blogge i dag. Jeg blogger på toget hjem etter en lang dag.

Første dag tilbake på jobb… Igjen. Det er jo ganske komisk. Veldig fint å få så mye medfølelse og hode ord, det blir nesten verst det. Ungene klarte å la være å klatre på meg i dag også, så alt i alt gikk det veldig bra.

Hos kiropraktoren gikk det verre. Han skulle bare fikse nakken i dag altså, jeg var ikke så dum at jeg fikk for å få knekket opp ryggen eller noe. Det verste jeg gjør for tiden er jo å ligge. Tenkte allikevel at det ville gå bedre siden kiropraktorbenken er hardere enn senga mi. Tok feil jeg. Det var like vondt som da jeg falt! Gjør vondt ennå.

Etter kiropraktor var det i gang med revyøving. Kjenner jeg er så spent på hvordan det hele blir. Sten har tatt over sangene og skriver tekster så det ljomer. Jeg visste at han var god, men at han skulle være så god! Dere bør få med dere denne revyen!

Det beste med dagen var allikevel oppdraget jeg fikk på skolen i dag. Da trosset jeg ribbeinsbrudd og gikk til verks. Jeg fikk kaste det stygge juletreet! Jeg har hatet det i tre år, og langt i fra i stillhet. Endelig fikk jeg altså kastet det. Etterpå fikk jeg noen av mine minions til å ville ut juletrebelysningen. Alle burde ha minions.

You can tell a lot about a person by the way they handle three things: a rainy day, lost luggage and tangled Christmas tree lights
Maya Angelou

Hva ville hun tenkt om litt lystbetont barnearbeide? Ååååååå…kjenner jeg hater kjerringer som setter seg ytterst i en trerader på et stappet tog, men kan lære mye om sånne folk og!

Avslutter i dag med bilder av noen bedårende bamser jeg fant på loppis. Først lurte jeg på hvem i all verden den ene bamsen kunne være laget for, hvor er det marked for slikt?
Så fant jeg den andre og skjønte enda mindre.

IMG_0918.JPG

IMG_0919.JPG

En kommentar om “Back in business … Igjen

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s