En hel jobbuke senere…

Endelig helg! Jobbehelg, men allikevel! Og jeg har vært på jobben en hel uke i år! Fremgang!

Skal du på quiz i dag, spurte jeg Sten. Ja, sa han så kastet han opp. Han skal ikke på quiz.
Det er ikke det at ikke jeg synes synd på Sten som kanskje, kanskje ikke, har fått omgangssyken, men jeg synes bare ikke det skal gå ut over meg! Jeg er vant til fredag kveld hjemme alene, med en Big One Triple Cheese for meg selv. Ja det er voldsomt, men la meg nå ha denne ene lille greia igjen. Jeg har jo måttet gi opp alt fra sukker og kaffe, alkohol, sjokolade, godteri til hvem vet hva mer. Smertestillende. La meg i fred!

Omgangssyke, jeg tror han bare har gruet seg til å gå ut av døren i hele dag. Noe han ikke har gjort siden før det begynte å snø nå sist. Han er nå fin og. Han kjøpte jo den spillmaskinen som tar alle de gamle spillene til Nintendo, Super Nintendo og Sega, og nå er den hentet, så noe skal vi sikkert finne på i kveld.

Bare jeg greier å hacke den fancy stekeovnen vår så jeg får stekt meg en pizza…

Det er mange forferdelige leker der ute, men jeg må faktisk toppe det hele i dag. Det finnes ingen verre leker enn denne. Beklager til alle for at dere må se den, men jeg føler det e rmin plikt å vise dere den.

large-msg-137117603268

Det er en gravid babydukke. Og ikke nok med det, men fosteret er også gravid. Teksten «real pregnancy action» skremmer meg mer enn noe annet. Unnskyld.

God helg!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s