Snart i mål!

Først og fremst; Hvorfor skal alle reklamer rime for tiden? Var det ikke ille nok når det bare var de grusomme nødrimene til Spar som forpestet fjernsynet?

Og så fortsetter vi; Neida, folkens, ribbeinet er fremdeles ikke bra og kjøkkenet er ikke ferdig ennå, men jeg ble litt lei av å skrive om det. Jeg lover å komme tilbake til det når det faktisk er noe å melde. Og tro du meg, HTH vil få et helt innlegg tilegnet bare seg!

Jeg har klart meg nesten en hel uke på jobb nå! Det så litt stygt ut i går kveld, da så det ut til å gå mot feber. Det hadde vært perffekt å få inn fire sykemeldinger i løpet av januar. Men det gikk bra. Nå sitter jeg og finpusser sketsjer til revyen på kontoret, mens Sten dreper zombier, kun iført miniskjørt og motorsag, uti stua.

I år blir det hele to påskekrimmer fra denne karen, men kun en blir her på bloggen. Den andre er bestilt og det synes jeg er stor stas. Avslører mer senere. Heldigvis har jeg nå to mesterdetektiver, med matchende assistent, så de skal nok rekke over begge stedene. Cicero og Peggy blir igjen her, mens Dolokk Holmes får ta turen ut i verden. Flaks at det blir sen påske i år.

Det er sen påske i år?

I dag må jeg bare dele med dere et bilde jeg tok på et tog i fart, og som desverre er ute av fokus. Jeg elsker dette skiltet. Det er så fantastisk artig at den bakerste mannen har fryst helt og dama står og trekker på skuldrene og ikke har peiling på hva som foregår og lar den arme mannen skifte bleier sjøl.

2014-10-09 21.37.45Åh, piktogrammer, you so funny!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s