Bang Bang!

Jeg lovet en analyse av opplevelsen og: Justin Bieber tannbørsten var suveren. Ikke bare lærte den meg at jeg vanligvis pusser tennene under anbefalt tid, men også at Bieber har mer enn en sang. Jeg trodde kanskje at siden den var elektrisk ville den både spille sangene og vibrere litt på typisk tannbørstevis, men batteriet holdt bare til å spille av sangene i en lydkvalitet som virkelig fikk sprengt opp pupillene på begge kattene. Det fikk meg også til å være ekstra glad får ikke å ha tinnitus. Det er forresten to knapper på den, en for sangen man skal spille på morgenen og en som man skal spille på kvelden. Men jeg liker ikke å bli satt i bås, så jeg gjorde det omvendt. Det var en tannbørsting som var både forfriskende og befriende! Anbefales!

En gang i gamledager var Therese og jeg ute på en tur som i beste fall kan kalles for grusom. Jeg kan ikke sette fingeren på hva det var, for vi fikk sett Karasjok, som knapt kan kalles et sted, og vi fikk høre «Den glade familie» 97 ganger mens vi kjørte i tusen timer i tussmørket. Allikevel er det noe ved den turen som fremkaller kvelningsfornemmelser og klaustrofobi hos meg.

Men selskapet var storveis og vi fikk stoppet ved en butikk som tydeligvis aldri kvittet seg med greier de aldri fikk solgt så den var full av greier fra 70-tallet. Jeg like den butikken, men siden jeg er usikker på hvilken sirkel av helvete den ligger ved, ser jeg nok aldri den igjen.
I den butikken fant jeg en gammel pakke med smell bong bonger. Sweet! Gjett om det ble gøy å komme seg hjem!

Bang!
Dårlig vits!
BANG!
Verre vits!
BANG!!
Verste vitsen noensinne!!!

Og slik fortsatte det i en god stund. Nei, i en kort stund, det var bare åtte i pakken. Derfor ble jeg så glad da jeg oppdaget noen som solgte en hel skoeske med gamle smell bong bonger på facebook, og i dag hentet jeg den på posten. Yay!

DSC_0136
Her er dagens smell bong bong vits! Gjengitt med korrekt språk og tegnsetting.
«Er du jomfru…? Ja, men ikke fanatiker…..»
og visdomsordene på baksiden lød:
«At leve er som at elske – al fornuft er imod det, og alt sundt instinkt er for det.»
Må innrømme at jeg falt ut halvveis i visdomsordet og er usikker på hva de ville med det, men vitsen var dårlig nok. Jeg er fornøyd! Og det vil jeg være i en hel skoeske med dager fremover!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s