Alene hjemme

Litt blandede følelser i dag. På den ene siden er det litt kjedelig at Sten har dratt til Spania en tur og jeg må være alene hjemme, men på den annen side så kan jeg endelig få ryddet opp litt skikkelig her!

Han dro mens jeg var på jobb i dag,så da jeg kom hjem gjorde jeg det alle fornuftige ville gjort. Jeg satte på Lego Movie og laget meg ungkarsmiddag; pasta med…smør! Så sovna jeg på sofaen før begynte jeg å rydde. Og i kveld blir det rundstykker med banan til kvelds! Og smør…

Justin Bieber har sagt unnskyld, folkens! Har dere fått med dere det? Han har sagt unnskyld fordi han har oppført seg som en arrogant drittsekk det siste halvannet året. Hosianna! Det skal feires med julegaven jeg fikk av Ida; En Justin Bieber tannbørste. Den spiller to melodier, hvorav en er den jeg har hørt! Lover å fortelle alt om opplevelsen i morgen.

Holiday-Gift-Guide-Justin-Bieber-Toothbrush

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s