Årets første bad!

 

 

…innendørs naturligvis. Har ikke fått det til i år før nå pga ribbeinet mitt. Beklager, jeg vet at bloggen min burde hete Sebastians Ribbein – minutt for minutt. Men jeg fikk badet inne som sagt, i badekaret. Omgitt av katter som ikke skjønner konseptet bad. Ikke skjønner de helt konseptet privatliv heller og jeg må revurdere hvor genial jeg synes den katteluka i baderomsdøra er.

Bade ute ja, det fikk holde med en skidag med skolen. Altfor mye frisk luft sender meg tidlig i seng i dag. Kjedelig blogg i dag. Kjedeligere enn vanlig? Det vet du bedre enn meg. Men før jeg laller ville jeg dele hva jeg fant forleden dag da jeg skulle finne ut hvorfor kuer er hellige i India. Google er jo så vennlige at de vil hjelpe oss med hva vi skal google ved å fortelle oss hva alle andre googler i prioritert rekkefølge. Det viste følgende:

 

 

 

2015-01-26 12.17.35Jeg er litt trist over at så mange googler akkurat dette fremfor mye annet…mye annet! Men jeg er samtidig litt glad for at ingen vet hvorfor i helsikke hun er kjent!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s