Gressenkemannsdager er forbi

I dag har jeg fått være formingslærer igjen. For første gang på lenge. Deilig følelse. Får en til å tenke litt…

Dagens smellbongbong opplyser oss om følgende:
«Ja, nå har storesoster fatt en liten pike, Hans så nå blir du onkel.
jeg vil ikke bli onkel, jeg vil bli sporvognskonduktør…»
Jeg vet i alle fall hva som blir et av neste ukes øveord på skolen…

Sten kommer hjem igjen i kveld. Så nå er det hurramegrundt slik at han skal tro at det har vært ryddig her hele tiden siden han dro. Blir så fint å få ham hjem igjen. Da blir det gaver og sushi til kvelds. Mine gaver er også fra utlandet. Jeg var jo på Nordby. Vil jo ikke være noe dårligere jeg.
Blir bra å få hjem en som kan passe på at jeg får med meg mat på jobben. Jeg glemmer det bare selv. Derfor måtte jeg få i meg noe før kvelds-sushien. Det leder oss til dagens spørsmål: Finns det noe som helst som er bedre enn søtpoteter? Kanskje best om jeg ikke oppdager det, jeg spiser meg vel bare i hjel.

Jeg fant denne i butikken. Jeg fikk ganske lyst til å kjøpe den, men jeg har lært meg at visse ting er bedre å bare minnes. Jeg vet hva jeg snakker om, for jeg har The Nanny marathon på gang. Jeg husker godt hun jenta på coveret. Hun fant Joppe, tok ham med hjem til sine egne bamser under oppvaskkummen, der hadde hun innredet og jeg var SÅ misunnelig!

2015-01-25 17.46.26
«Død eller levande» – det gir liksom ingen mening…

Det beste med dette coveret er i alle fall ordet «Kultserie». Jeg tenker heller på Twin Peaks og Sheriffen av Trinity i den sammenhengen, ikke en barnetvserie om en guttnge som hele tiden glemmer kosedyret sitt.

4 kommentarer om “Gressenkemannsdager er forbi

 1. Hoho, jeg hadde The Nanny maraton i fjor, så ALLE episodene!! Og btw – søtpoteter ❤ Jeg trenger bare flere måter å bruke de på (oppskrifter)..

  Liker

 2. Redda Joppe og Sheriffen av Trinity er definitivt de to skumleste seriene som noen gang er vist på tv. Fatter ikke at jeg fikk lov til å se på dem. Sistnevnte ville jeg forresten sikkert ikke fått lov til å se på, hvis de bare hadde visst at jeg så på det…

  Liker

  1. Jeg mener at TV3 sendte den i reprise på søndagsmorgener. Håper jeg husker feil og at jeg snek til meg en kikk sent, sent, sent på kvelden, noe annet ville være galskap.

   Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s