Vittig bloggtittel.

Dette blogger jeg baklengs på toget. Jeg er en bloggegud!

I dag hadde jeg en sjetteklasse i mitt Lammily-prosjekt. Trygt å si at de er hakket mer reflekterte enn andreklassingene. Heldigvis. Hadde vært uflaks om det var omvendt. Jeg skulle ha litt om mensen og hår på tissen i timen etter, og syntes det passet bra med en snakk om hvor tidlig vi begynner å tenke på hvordan vi ser ut. Hvordan vi ser oss selv og hvordan vi tenker på kroppen vår. Det ble en fin time og mye mer kleint for barna enn for meg.

Etter endt arbeidsdag løp jeg som vanlig avgårde, og rakk akkurat å se toget komme inn på stasjonen før jeg måtte snu og gå tilbake. Da var det visst et møte jeg hadde gått glipp av. Så måtte jeg melde fra at jeg kom med en time senere tog til jobb nr 2. Det går litt slag i slag for tiden. Mer av alt annet enn søvn. Jeg fikk sovet opptil flere ganger på toget inn til Oslo da. Har visst vennet kroppen min til å sove på tog. Så sparer jeg tid på ettermiddagslur hjemme. Vel fremme i Oslo møtet jeg en hyper gjeng ungdommer som jeg må få til å spille skuespill. Funket ikke helt, men det var da gøy også. 13 dager til premiere.

Snart vinterferie, og det betyr intensivuke! Gleder meg veldig, men hadde likt en dag jeg kunne sove ut på også. Er trøtt jeg. Ikke får jeg drikke koffein heller vettu. Hardt å være kar!

Denne festlige sangen fant jeg i en sangbok på klasserommet i dag. Alf altså. Ikke det spor bedre enn Thorbjørn!

IMG_1433

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s