Hjemmekontor… not…

 

 

 

Dagen snegler seg forbi. Lite blir gjort hjemme før Sten kommer hjem. Om ikke annet har jeg i alle fall fått startet skikkelig på en av to påskekrimmer som skal ut i år. Denne lages på bestilling og er Dolokk Holmes andre mysterium. eller 25. da, om man regner hver dag i julekalenderen som en. Men da må man trekke fra de mysteriene som Dr Fanny løste… hmmm… la oss bare kalle dette Dolokk Holmes andre mysterie. Mysterium, mysterie. Det er slike ord jeg ennå ikke har lært meg helt å bruke. Media, medium, medie,  fora, forum, eh… akvarium, akvarie?

Til jul diktet jeg opp en hel liten by med 24 innbyggere og deres mer eller mindre artige karaktertrekk. Nå blir det annerledes. Siden denne nye krimmen skal inneholde faktiske ekte personer er jeg nødt til å … til å dikte opp helt nye greier om disse folkene, for jeg aner ikke noe om noen av dem. Hysj hysj. Jeg er skikkelig dårlig på kjendiser. Vet ikke hvem noen er. Men det viktigste er vel at jeg ler av historien selv?

Nå er det opvarming til MGP på gang. Mye rart fra svenskene i år, ja… mye rart. Jeg er ikke noe særlig fan av det nye formatet til MGP, men det blir til at man ser det hvert år allikevel, og det er jo fortsatt artig. Jeg pleier ikke å komme inn før på slutten nå jeg, etter alle delfinalene og sånn Idol-fjas. Hvilke låter bør jeg sjekke ut i år? Har dere noen favoritter?

Her er forresten enda an av mine favorittpingviner… Er han ikke jovial?

 

 

 

DSC_0144

En kommentar om “Hjemmekontor… not…

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s