Steven King og pingviner

For en produktiv dag. I dag har jeg sett hele ni episoder av Stephen Kings Under the dome. Akkurat så spennende som en serie skal være. jeg liker binge watching. Har det et norsk ord? Jeg liker å se livskiten ut av serier jeg liker i alle fall. Netflixer til øya tørker ut. I likhet med alt annet jeg har sett av King har det begynt å skli litt ut nå sånn midtveis, men jeg ser at Steven Spielberg også er involvert så da kan det vel ikke gå helt galt. De gutta pleier jo å ha en del gode ideer. Gutta krutt. Gutta boys!

Vel, det var min dag. Hvor lang tid synes du det pleier å ta før Stephen King sklir ut?

Apropos king…Her er en pingvin. Ikke en favoritt, men… Han hører nå med. Er litt type og?

DSC_0147

2 kommentarer om “Steven King og pingviner

  1. Vet bare at det sklir ut i sesong 2, når hele handlingen er lagt til Springfield.
    pingvinen er cool

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s