Oppskriften på en god kveld

Det er sant som en elev sa til meg i dag. Sten er heldig!

Jeg lagde deilig fiskewok til middag i dag, for Jannicke kom på besøk. Vurderte kort der jeg stod i butikken å kjøpe en ferdig wok fra fiskedisken, men det er mye morsommere å gjøre det selv. Da kan man nemlig ta til seg skrytet litt mer ordentlig! Etter middagen var det påskeegg til alle og så spilte vi tre morsomme spill. Et der man er pingviner som skal ha så mye fisk som mulig og fange de andre ute på isflak. Et kortspill der man helst skal sitte igjen med prinsessekortet for å vinne, men dersom man har prinsessekortet taper man mest sannsynlig. Og til sist et spill der man velger seg en familie og så lar dem gjennomgå de verste tingene man (ikke) kan tenke seg før de ender opp seks fot under. Veldig underholdende.

I min søken etter hva som gjør en populær blogg har jeg i dag kommet til oppskrifter. Lagde nemlig en dessert i dag som ble veldig godt mottat til tross for at den tar 2 sekunder å lage. Ti still og følg med nå:

Knus en småkake (engelsk shortbread i dag, nydelig) i bunnen av et glass. Hell over to spiseskjeeer vaniljeyoghurt, strø over noen bringebær og blåbær (sikkert andre typer også, jeg vet vel ikke hva du liker) før du tar tre spiseskjeer til med yoghurt. Topp med flere blåbær, bringebær (og antakeligvis mer bær da, om du hadde det i stad, jeg er ikke synsk) og småkakesmuler (fortsatt shortbread) og sett det i kjøleskapet. Etter litt har småkaken i bunnen trukket til seg fuktighet fra yoghurten og desserten er klar til å nytes. Legg det i et fancy glass så skjønner ikke folk at de bare har fått yoghurt til dessert.

Nam! Lik og del!


2015-03-18 16.05.57
Fototips: Rydd opp i bakgrunnen før du knipser.

2 kommentarer om “Oppskriften på en god kveld

  1. Jeg deler lik som Mort i Bobs burger s.
    hørtes fint ut med spill. det var en koselig blogg i dag!

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s