Ispinnehus, solformørkelse og bryllup

…alt på en og samme dag. To av disse fluene fikk jeg slått i en og samme smekk, for jeg var nemlig innendørs og lagde ispinnehus da det var solformørkelse. Det gikk fint det altså. jeg e rveldig fan av ispinnehus har jeg funnet ut, men med min dorullnissefortid(-nåtid og -fremtid) kom det kanskje ikke som en stor overraskelse. Dessuten så man det vel nesten ikke i Spydeberg? Dessuten var jeg ikke så innmari gira på det. Det hadde kanskje vært artig dersom man kunen se det skikkelig, men jeg vet liksom ikke. Lurer på hva min manglende interesse for slike fenomener sier om tanken min om å videreutdanne meg innen Natur og Miljø? Antakelig ikke noe jeg ikke visste fra før. Men uansett og dessuten også, så har jeg jo opplevd midnattsolformørkelse før. Det er det ikke alle som kan si. Kanskje jeg bare er blasert? Det kan du lese om HER. Gode minner, men det kan være fordi jeg mener bestemt at sjokolade var involvert.

Så var det straka vegen til frisør og ut og finne seg en pen blazer før jeg trikket til bryllupet. La meg bare innrømme en ting. Jeg gleder meg aldri til å dra i bryllup. Men nok en gang viste det seg å bli mye hyggeligere enn antatt. Fikk tilogmed en ny facebookvenn ut av det. Det skal man ikke kimse av. Skjønt, ingen kims ingen kos! Jeg kan fremdeles telle bryllupene jeg har vært i på en hånd, men det er også siste gangen. Neste gang må venstrehånda frem. Jeg kom visst aldri i den alderen da alle rundt meg giftet seg, jeg. Mister som regel kontakten med folk før de gifter seg eller får unger. Lurer på om det kan være meg? Men denne gangen var det et nytt vennskap som inviterte. Vi jobber med Pingvinene sammen. Forestillingen altså.  Jeg hadde på meg den fine sløyfa mi som er skåret ut i tre. Ingen kommenterte dne i dag heller. Neste gang vurderer jeg å påpeke det selv. Jøss så artig sløyfe jeg har da, har dere lagt merke til det?

2015-03-20 21.22.00

Jeg ble forøvrig klippet av en oransje jente, men det ble ganske bra allikevel!

 

6 kommentarer om “Ispinnehus, solformørkelse og bryllup

  1. Håper veldig at Bryllupet vi var i står på lista over Brylluper «vi» liker 🙂 Dæsken det var moro gitt 😉 Good Times!

    Liker

    1. Ikke så mye som et halvveis kompliment fra de rundt meg da jeg fysisk måtte fiske den frem fra lomma og ta den på fordi jeg hadde glemt det i alt stresset med trikker, oslomennesker og » økologisk» Frukt!!! på Bunnpris…

      Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s