Andre dag…

…som gressenkemann. Heldigvis har jeg besøk av selveste Jannicke. Vi har akkurat sett den siste Batman-filmen. ja jeg vet, tre år for sent, men man har jo sitt å gjøre. Jeg har jo dorullnissene og alt. Tiden strekker ikke til. Et par ting ble veldig klare for meg da jeg så denne filmen. For det første, hvor utrolig lang den var. For det andre… jeg hadde vært den første som strøk med dersom jeg hadde bodd i Gotham. Men viktigst; jeg må ha mer av dette. Jeg må ha en film med Joseph Gordon-Levitt som Robin og Anne Hathaway som Catwoman. Hvorvidt Batman er med er uvesentlig. Misforstå meg rett, Batman er kul, men langt fra høydepunktet i denne filmen. Nå skal vi se om vi finner en film til, for jeg har mer popcorn.

Fikk akkurat melding fra posten om at pakken med premien min fra Probat var forsinket. Ganske sikker på at jeg sitter og gomler i meg den nå, men ok. Kanskje jeg kan klage dersom den aldri dukker opp? Lurer på hva de driver med på posten egentlig. De sendte meg en melding om at den var for stor for postkassa, og at jeg måtte hente den på postkontoret. Der nede på kontoret måtte de bare beklage den hadde ikke kommet dit ennå. Vel hjemme igjen finner jeg den i postkassa, og nå får jeg altså en beklagelse om at den blir forsinket?

Hvilken premie? Husker du fjellvettreglene mine? De vant konkurransen på Probat. Kanskje deler av den kommer på ei t-skjorte en dag? Det hadde vært artig.

Avslutningsvis vil jeg bare fortelle at jeg nå har en ny favoritthelgen. St Klara. Hun er nemlig helgenen til fjernsynet. Det er så mye deilig galskap innen katolisismen.

 

st clare assisiSikkert fått skylden for mye snø på skjermen i sin tid.

4 kommentarer om “Andre dag…

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s