Vi flytter ut…på verandaen

Det er så deilig å endelig kunne ta i bruk verandaen. Eller er det en terasse? I alle fall har halve dagen blitt brukt der ute. Jeg stekte vafler og serverte Solobrus og småsnop. Tenk at jeg fant en diger pose vi har glemt å spise i påsken. Galskap. Trine har gebursdag i morgen, så det passet fint med litt feiring på terassen… Verandaen?

Sten har dratt dit snøen ennå finnes, han skal være med på en matkonkurranse. Blir spennende å se hva han får til der. Sendte med ham en ekstra koffert i tilfelle pokaler. Blir noen lange dager uten ham her i huset, men jeg har alliert meg med Jannicke som skal overnatte i morgen.

Kanskje Jannicke vet hva forskjellen på veranda og terasse. Hun er jo logoped.

Kanskje jeg bør spørre hva en logoped er også…

image imageHar heldigvis et par til her som kan holde meg med selskap.

En kommentar om “Vi flytter ut…på verandaen

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s