Heimatt med tog

Jaggu dyrt å reise med tog, men det er det verdt. Og når komfort er like dyrt tillegg til Ski som til Göteborg, da blir det liksom til at en unner seg det og. Vi skal jo sitte her i fire timer.

leiligheten vi har bodd i har vi funnet gjennom airbnb, et slags bed and breakfast-opplegg. Jeg synes det er så koselig der at jeg lot meg inspirere litt da vi innredet hjemme. Det var jo ca akkurat da vi var her for første gang. Den klase-opphengningen over sofaen for eksempel. Det har vi også nå. Og lampen over spisebordet er også inspirert av den lampen her. Vi har ikke flyttet senga ut i stua da, men det er fordi vi har et soverom. Men det funker fint med sovealkove i denne stua. Veldig koselig når gardinene er igjen også.

Men det blir godt å komme seg hjem igjen også. Regner med at kattene skjønner minimalt av hva som foregår. Før pleide Jansson å bli gal av lykke når jeg kom hjem etter noen dagers fravær, men nå er han mer avslappet til det. Litt for avslappet egentlig. Men jeg skal tvangskose ham om så. Litt må man jo ha å glede seg til ved hjemkomst.

 

Skjermbilde 2015-04-14 kl. 19.12.27

Skjermbilde 2015-04-14 kl. 19.12.43

En kommentar om “Heimatt med tog

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s